Alpine aduce la Geneva doua versiuni speciale ale lui A110

2018 Alpine A110 Pure Legende

Salonul Auto de la Geneva din acest an reprezinta un eveniment important si pentru cei de la Alpine, acestia fiind pregatiti sa se prezinte in Capitala Tarii Cantoanelor cu doua versiuni ale coupe-ului A110. Mai exact, acestia se vor prezenta in fata iubitorilor auto de la Geneva cu versiunile A110 Pure, respectiv A110 Legende

Producatorul prezinta aceste versiuni noi ca fiind doua personalitati distincte ale modelului clasic pe care deja il stim cu totii. Prin aceasta strategie, cei de la Alpine isi doresc sa atraga un numar mai mare de clienti, cele doua noi versiuni ajungand sa indeplineasca cerintele unui numar mai mare de posibili viitori clienti. Haideti sa aflam impreuna mai exact ce surprize ne-au pregatit cei de la Alpine pentru aceasta primavara!  

Desi nu avem inca prea multe detalii concrete in legatura cu aceste doua versiuni noi care vor fi aduse pe scena Salonului Auto de la Geneva 2018, cei de la Alpine ne-au oferit cate o descriere pentru fiecare versiune in parte, cu ajutorul careia ne putem face o idee cu referire la ceea ce ne vor oferi acestea. In legatura cu versiunea A110 Pure, cei de la Alpine au transmis publicului ca va fi un model pregatit pentru o viata pe sosele din munti. Suna destul de promitator, nu?! 

Tot din comunicatul emis de cei de la Alpine aflam ca versiunea A110 Legende ar urma sa reprezinte o alternativa sofisticata si rafinata a modelului clasic. Mai exact, versiunea Legende va beneficia inca din standard de scaune Sabelt cu reglaj electric pe sase directii si de o tapiterie realizata din piele de calitate superioara. De asemenea, modelele acestei versiuni vor mai avea si cateva insertii din fibra de carbon la nivelul habitaclului. 

Din punct de vedere al motorizarii, cele doua versiuni speciale care urmeaza sa ne fie prezentate in cateva zile la Geneva nu ne aduc mari surprize. Mai exact, vom regasi pe acestea aceeasi unitate turbo montata central, cu capacitate de 1.8 litri, capabila sa dezvolte 252 de cai putere. Transmisia se va face prin intermediul unei cutii automate cu dublu ambreiaj si cu sapte rapoarte. 

Din pacate, noile modele nu vor fi prezentate de cei de la Alpine si in tara noastra pe parcursul lui 2018. Motivul este unul cat se poate de simplu, brandul Alpine nefiind nici macar lansat oficial in Romania pana la aceasta data.

Asadar, in cazul in care sunteti interesati de una dintre aceste versiuni speciale ale lui A110, va trebui sa va indreptati atentia catre o alta piata de pe care o puteti cumpara.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Alpine

Newsletter