Volvo prezinta noua generatie XC60

Noua generatie Volvo XC60 ne-a fost prezentata astazi in prima zi a Salonului Auto de la Geneva. XC60 este unul dintre cele mai cunoscute modele din intreaga gama a producatorului suedez, fiind de altfel si cel mai bine vandut.

Mai mult decat atat, acesta face fata cu brio pe un segment dominat in rest de constructorii germani prin modele de renume precum Audi Q5, BMW X3 sau Mercedes-Benz GLC.

Design Exterior

Asadar, la noua ani de la prezentarea primei generatii, cei de la Volvo decid ca a venit timpul pentru o noua generatie pentru XC60.

Asa cum probabil multi dintre noi ne asteptam, noile modele preiau la nivel estetic o serie de elemente de la XC90, modificandu-le in asa fel incat sa dea bine pe acest model mai mic. CEO-ul Volvo, Hakan Samuelsson, ne prezinta noul model ca fiind dedicat si perfect conceput pentru cei cu o viata activa.

Noile modele XC60 ne sunt prezentate si cu ceva modificari in ceea ce priveste formula de dimensiuni aleasa. Astfel, noua generatie a castigat 4.4 cm in lungime si 10.8 cm in latime, in timp ce a pierdut 5.5 cm in inaltime.

In functie de versiunea de motorizare aleasa, noile modele prezinta si o greutate diferita cu 20 de kilograme in plus sau in minus. De asemenea, garda la sol a fost redusa de la 23 la 21.6 cm.

Design Interior

Si la nivelul habitaclului interior putem observa fara mari batai de cap influenta venita de la fratii mai mari din gama.

Reprezentantii producatorului vorbesc despre o reteta scandinava la interior, care ne propune un design simplu si elegant, realizat din materiale de calitate foarte buna si dotat cu tehnologii de ultima generatie.

In centrul bordului putem remarca display-ul vertical Sensus, prin intermediul caruia pot fi controlate toate functiile masinii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE NOUTATI ADUCE BMW SERIA 4 COUPE (G22)
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter