TechArt aduce la Geneva modelele Porsche 718 Cayman si 718 Boxster imbunatatite

2017 Techart Porsche 718 Cayman Boxster

Am tot vorbit in ultima vreme despre modelele care urmeaza sa fie lansate in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva, editie care va debuta in mai putin de doua saptamani. Dar nu numai marii producatori s-au pregatit pentru show-ul din capitala Tarii Cantoanelor, cat si cele mai importante ateliere de tuning. Vorbim astazi despre specialistii de la TechArt, care se pare ca ne-au pregatit surprize interesante pentru primavara aceasta.

Specialistii in tuning de la TechArt spun ca vor aduce pe scena de la Geneva doua dintre cele mai noi modele la care au lucrat in ultimul timp: Porsche 718 Cayman, respectiv 718 Boxster. Ambele modele au fost echipate cu mai multe elemente exclusiviste atat la exterior, cat si la nivelul habitaclului interior. De asemenea, cei de la TechArt le-au adus imbunatatiri si la nivelul motorizarii tehnice, ceea ce rezulta in performante mai bune. Haideti sa vedem despre ce este vorba in randurile care urmeaza!

Vorbim in primul rand despre upgrade-ul propus de cei de la TechArt sub capota, acolo unde ne intereseaza pe noi cel mai mult. Atat Porsche 718 Cayman, cat si 718 Boxster beneficiaza acum de o unitate de motorizare cu o capacitate de 2.5 litri, capabila sa dezvolte in prezent 400 de cai putere si un cuplu maxim de 480 Nm. Astfel, daca facem o comparatie cu modelele standard, vorbim despre o imbunatatire cu 50 de cai putere si cu 50 Nm in cazul cuplului.

Asa cum era de asteptat, imbunatatirile aduse sistemului de motorizare au adus celor doua modele si cifre de performanta mai bune. Astfel, vorbim despre o viteza maxima care poate fi atinsa de 296 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi posibil de realizat acum in doar 3.9 secunde. De asemenea, pragul celor 200 km/h poate fi atins in doar 14.2 secunde.

Sistemul de motorizare nu este singurul segment la care si-au adus contributia specialistii de la TechArt. Acestia spun ca au lucrat si la baza sistemului de evacuare al gazelor de esapament, schimbandu-l pe acesta cu unul realizat din titan si care este dotat cu terminatii din fibra de carbon.

Asa cum am mentionat si la inceput, cei de la TechArt ne propun unele solutii si pentru aspectul exterior si interior al celor doua modele. Astfel, vom avea la dispozitie un nou kit exterior aerodinamic si un nou decor la nivelul habitaclului interior. De asemenea, cei care isi doresc, vor putea alege acum si un nou set de jante exclusive cu dimensiuni de 21 de inci Formula IV.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter