Afla ce ne propune noul Skoda Kodiaq Sportline

2017 Skoda Kodiaq Sportline

Producatorul ceh Skoda s-a bucurat in ultima vreme de un succes considerabil prin modelul Kodiaq, succes reflectat in primul rand in cifra de vanzari obtinuta de acestia.

Astfel, reprezentantii producatorului incearca sa ne propuna noi modele care sa atraga si mai multi viitori potentiali clienti. Daca la sfarsitul saptamanii trecute faceam cunostinta cu noul Kodiaq Scout, acum a venit randul lui Kodiaq Sportline. Aflam in randurile urmatoare impreuna ce ne-au pregatit cei de la Skoda.

Chiar daca asteptarile celor mai multi dintre noi se indreapta catre modelul de performanta RS, cei de la Skoda ne aduc in fata ochilor un model intermediar – Kodiaq Sportline. Asa cum ii spune si numele, modelul este destinat acelora dintre noi care cautam ceva mai multa aventura si sportivitate la volanul modelelor Kodiaq.

Lansarea noilor modele Kodiaq Sportline este programata odata cu debutul Salonului Auto de la Geneva, eveniment ce se va desfasura in prima parte a lunii martie.

Design Exterior

Noul Kodiaq Sportline se face remarcat la prima privire prin prisma nuantelor de negru in care sunt prezentate grila frontala sau oglinzile laterale. Totodata, geamurile laterale si luneta beneficiaza si ele la randul lor de o tenta fumurie.

Bineinteles, modelul nu a putut scapa nepersonalizat, logo-ul specific Sportline fiind amplasat pe aripile fata. In varianta standard, Kodiaq Sportline este echipat cu un set de jante de aliaj cu dimensiuni de 19 inci, insa si cele de 20 de inci sunt disponibile in mod optional.

Design Interior

Sportivitatea specifica gamei Sportline continua si la nivelul habitaclului interior, acesta propunandu-ne pentru inceput scaune sport cu tapiterie de piele de calitate superioara Alcantara.

Volanul este acoperit cu piele si este unul de tip multifunctional. Display-ul ne ofera de asemenea unele informatii suplimentare pentru acest model, cum ar fi temperatura uleiului si lichidului de racire, respectiv puterea furnizata de motor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter