Skoda ne prezinta noul Citigo Facelift

Skoda ne prezinta noul Citigo Facelift

Lansat in premiera pe piata auto la finele lui 2011, Skoda Citigo s-a bucurat de un oarecare succes din acel moment si pana astazi. Modelul Citigo a fost vazut inca de la inceput drept un automobil cu dimensiuni reduse, perfect pentru cei care il ruleaza indeosebi in mediul urban.

Astfel, acesta a fost descris de reprezentantii producatorului ceh drept un automobil compact, spatios, economic, atractiv, sigur si inteligent. Iata ca a venit vremea insa sa ni se prezinte si un facelift. Descoperim in randurile care urmeaza impreuna care sunt noutatile pe care ni le-au pregatit cei de la Skoda.

Noile modele Citigo vor fi prezentate in premiera absoluta la inceputul lunii martie, odata cu debutul Salonului Auto de la Geneva, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa.

Design exterior

Primele schimbari pe care le putem observa cu usurinta se afla la exterior, acolo unde noul Citigo va prelua linia generala de design trasata de ultimele modele ale producatorului ceh.

In primul rand putem evidentia grila frontala care a fost reconceputa, linia capotei care a fost si ea modificata sau bara usor restilizata. De asemenea, noile modele Citigo cresc un pic si in dimensiuni, beneficiind acum de un ampatament de 2.420 mm.

Sunt oferite in standard faruri cu lumini de zi cu LED, insa ca optional sunt oferite si faruri de ceata cu functia de cornering.

Tot ca optional, reprezentantii producatorului de la Mlada Boleslav ne propun o noua culoare in care poate fi vopsita caroseria – Kiwi Green, respectiv un nou set de jante cu dimensiuni de 15 inci sau un plafon restilizat intr-o combinatie contrastanta negru – alb.

Design interior

Design exterior

La nivelul habitaclului interior nu se pot observa foarte multe modificari, reprezentantii Skoda limitandu-se doar la redesenarea ceasurilor de bord.

Un subiect la care au punctat cei de la Skoda este reprezentant de sistemele de siguranta active, viitorii clienti putand opta pentru sisteme precum City Safe Drive sau Emergency Brake.

VIDEOCLIPUL ZILEI