Porsche 911 GT3 Facelift vine cu un nou propulsor si cu o cutie de viteze manuala

2017 Porsche 911 GT3 Facelift

Unul dintre cele mai atractive standuri de la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva este, fara indoiala, cel al nemtilor de la Porsche.

Pe langa Panamera Sport Turismo, respectiv Turbo S E-Hybrid, producatorul din Stuttgart ne prezinta si faceliftul lui 911 GT3, un model care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Pana sa trecem la detalii, va spunem pentru inceput ca cei de la Porsche ne-au pregatit cu adevarat cateva surprize interesante.

In final, suntem curiosi ce parere aveti despre schimbarile pe care ni le propun cei de la Porsche? Noul 911 GT3 Facelift poate fi comandat deja pentru o suma de putin peste 140.000 de euro.

Design Exterior

La nivelul aspectului exterior nu putem remarca foarte multe modificari, insa putem spune ca blocurile optice au fost restilizate.

De asemenea, reprezentantii Porsche vorbesc despre o imbunatatire a sasiului care aduce cu sine o manevrabilitate mai buna si o dinamica superioara. Inginerii specialisti germani au reusit sa scada si masa totala a bolidului pana la doar 1.430 de kilograme.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE NOUTATI ADUCE BMW SERIA 4 COUPE (G22)
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter