2017 Opel Insignia Grand Sport se lauda cu un sistem inovativ de tractiune integrala

2017 Opel Insignia Grand Sport AWD 4X4

Desi Insignia Grand Sport ne-a fost prezentat deja in urma cu ceva timp, cei de la Opel inca mai au surprize pentru noi. Astfel, oficialii producatorului german incearca sa ne atraga atentia iarasi cu o noua versiune echipata cu tractiune integrala de ultima generatie. Reprezentantii Opel promit ca acest sistem revolutionar va aduce o manevrabilitate si o dinamica cu mult superioara fata de cea cu care am fost obisnuiti pana acum.

William Bertagni, vice-presedinte in cadrul departamentului de inginerie auto din Europa, spunea nu in urma cu mult timp ca noua ganeratie Opel Insignia Grand Sport va stabili noi standarde pentru automobilele cu dimensiuni medii. Si, iata ca acum acestia ne aduc in fata un sistem revolutionar care fac ca toti ochii sa se indrepte spre noua generatie Insignia.

Noile modele Opel Insignia Grand Sport vor beneficia de un sistem de tractiune integrala cu un modul de tractiune spate care functioneaza pe baza unui sistem cu ambreiaj dublu fara diferential. Astfel, tractiunea integrala poarte transmite cuplul catre una sau ambele roti spate, permitand totodata utilizarea functiei de vectorizare a cuplului. Chiar daca am mai auzit pana acum despre acest sistem de vectorizare a cuplului, cel folosit pe noua generatie Insignia este unul nou, dezvoltat de cei de la Opel prin intermediul specialistilor de la GKN.

Noul sistem pus la punct de cei de la Opel impreuna cu specialistii de la GKN poarta numele de Twinster AWD. Acesta promite, asa cum va spuneam, o manevrabilitate mult mai buna a automobilului, in orice conditii de drum. Mai mult decat atat, oficialii constructorului german spun ca acum noua generatie Insignia va beneficia de o siguranta mult mai ridicata.

Chiar daca se lauda cu o manevrabilitate ridicata si cu o stabilitate mult mai buna, oficialii Opel sunt constienti si de faptul ca unii dintre noi ne-am putea dori si o sportivitate ridicata la volanul modelelor noii generatii Insignia. Astfel, soferii vor avea de ales intre doua moduri de rulare: Tour, respectiv Sport. Primul mod va aduce o stabilitate ridicata, in timp ce al doilea va permite o sportivitate mai mare si va aduce cu sine un grad de aventura mai ridicat.

Din fericire pentru noi, nu mai este mult pana vom puteam admira pe viu modelele noii generatii Opel Insignia. Acestea vor fi prezentate in mod oficial in cadrul Salonului International Auto de la Geneva, eveniment ce se va desfasura in prima parte a lunii martie. Asadar, nu mai avem mult de asteptat nici pana vom vedea noile modele in showroom-urile de pe Batranul Constinent.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CEA MAI SCUMPA PARCARE DE MASINI DIN LUME
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter