Geneva: Lamborghini ne prezinta noul Huracan Performante

2017 Lamborghini Huracan Performante

Ce ar fi fost Salonul Auto de la Geneva fara niste surprize pregatite si de cei de la Lamborghini? Ei bine, nu se putea asa! Lamborghini tocmai ne-a prezentat in prima zi a evenimentului din capitala Tarii Cantoanelor versiunea Performante a lui Huracan.

Nu stim cum sunteti voi la aflarea acestei vesti, noi insa abia am asteptat sa aflam ce imbunatatiri a primit aceasta si de ce performante este in stare acum. Haideti sa aflam impreuna despre noutatile pregatite de cei de la Lamborghini!

Trecem asadar direct la partea tehnica, pentru ca stim cu totii ca acolo sub capota gasim cele mai interesante noutati cand vine vorba despre o versiune si mai puternica a unui bolid si asa foarte capabil. Suntem siguri ca cei care isi doresc mai multa aventura la volan si cei care au unde sa tureze la maxim noul model, vor fi pe deplin multumiti de upgrade-ul reusit de specialistii de la Lamborghini.

La nivelul aspectului exterior nu putem vorbi despre foarte multe schimbari, Huracan Performante fiind aproape identic cu varianta standard LP 610-4 Coupe. Singurul upgrade major adus la acest aspect este cel al caroseriei, realizate acum dintr-un material compozit din fibra de carbon, care a facut ca masa totala a bolidului sa scada.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter