Dacia aduce la Geneva noua versiune Logan MCV Stepway

Dacia aduce la Geneva noua versiune Logan MCV Stepway

Tot vorbim in ultimul timp despre noi si noi modele si surprize pregatite de toti producatorii la nivel european si nu numai, dar iata ca a venit momentul sa aflam niste noutati si de la cei de la Dacia. Astfel, se pare ca incepand cu aceasta primavara versiunea break a modelului Logan va primi o varianta Stepway. Aflam impreuna in randurile urmatoare ce noutati ne va aduce aceasta noua versiune.

Versiunile Stepway nu sunt o surpriza in cazul celor de la Dacia, moda aceasta fiind inceputa cu modelul Sandero si continuand mai apoi cu Lodgy, respectiv Dokker. Varianta Stepway pentru modelul Logan MCV pare cea mai potrivita in acest sens, iar noul model pare pregatit sa castige inimile unei bune bucati de public care isi doreste un model care sa se apropie cu ceea ce ofera un SUV.

Prima noutate pe care o prezinta modelele Dacia Logan MCV Stepway va fi reprezentata de garda la sol care a fost ridicata cu 5 centimetri. Reprezentantii producatorului de la Mioveni spun ca prin aceasta miscare, noile modele vor beneficia de performante ceva mai bune. Asa cum se stia intr-o buna masura deja, noile modele nu vor beneficia de un sistem de tractiune integrala.

La nivelul aspectului exterior nu putem vorbi despre mari surprize pregatite de cei de la Dacia, elementele specifice versiunilor Stepway fiind prezente si de aceasta data. In primul rand putem remarca noua grila frontala care a fost redesenata si care pare inspirata de la cea de la modelele Duster, respectiv protectiile laterale montate pe noile modele. De asemenea, putem mentiona si ornamentele gri amplasate la nivelul zonelor inferioare ale barelor de protectie.

Nici la interior nu avem in fata surprize majore pregatite de specialistii de la Dacia, fiind regasite elementele specifice versiunilor Stepway. De asemenea, reprezentantii producatorului roman spun despre noile Logan MCV Stepway ca vor dispune de cel mai mare portbagaj din segment, acestea avand un volum de depozitare al bagajelor de 573 de litri.

Logan MCV Stepway nu este singura supriza pregatita de Dacia pentru Salonul Auto de la Geneva, tot aici urmand a fi prezentata o versiune Stepway si pentru Duster. Este vorba despre o editie speciala care va avea un numar limitat de exemplare. Modelele vor avea denumiri diferite in functie de tara pentru care vor fi dezvoltate, spre exemplu pe piata din Marea Britanie, acestea vor purta numele Summit. Pentru moment, numele pregatit pentru tara noastra nu a fost facut public.

VIDEOCLIPUL ZILEI