2017 Audi RS5 Coupe a fost dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva si este mai rapid ca niciodata

2017 Audi RS5 Coupe

Noul Audi RS5 Coupe se afla, zilele acestea la Salonul Auto de la Geneva si a atras foarte multi fani. Si are si cu ce, fie vorba intre noi. De ce? In primul rand pentru ca acest model deschide o noua era pentru germanii de la Audi, dupa reorganizarea grupului.

Am studiat indeaproape noua masina germana si va vom spune si voua despre ce este vorba. Nu de alta, dar va spunem din start ca merita atentia tuturor.

Design Exterior

Designul incorporeaza prize mari de aer cu o structura tip fagure, specifica modelelor RS. Intregul aspect al masinii are o istorie aparte. Spunem asta pentru ca Audi RS5 Coupe este inspirat din Audi 90 quattro IMSA GTO. Asta inseamna ca grila radiatorului Singleframe este mai lata si mai plata decat modelele obisnuite, cele care nu apartin gamei sportive RS.

Stilul unic al noului RS5 Coupe este completat de gurile suplimentare de aer si de blocurile optice noi, dotate cu tehnologie LED.

Pasajele rotilor sunt cu 15 milimetri mai late iar jantele sunt acum de 19 inci, dar cei ce isi doresc pot opta si pentru unele mai late, de 20 de inci. Partea din spate este dominata de un difuser specific modelelor RS si de gurile de evacuare emblematice pentru RS.

Design Interior

In interior, negrul este culoarea predominanta. RS5 Coupe primeste scaune sport, care pot fi brosate, optional insa, cu emblema RS din diamante. Aspectul este completat de un volan multifunctional cu partea de jos plata.

Ecranul aflat in dotarea standard este dotat cu tehnologia Virtual Cockpit si ofera informatii importante pentru sofer, cum ar fi presiunea din pneuri, cuplul, etc.

Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt: un display de tip head-up, toate sistemele de siguranta pe care vi le imaginati, un touchpad cu zoom si scroll in consola centrala, dar si un hotspot Wi-Fi si conexiune cu sistemele Apple CarPlay si Android Auto.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter