Imbunatatiri discrete pregatite pentru facelift-ul lui Peugeot 2008

2016 Peugeot 2008 Facelift

Dupa trei ani de la debutul oficial de la Geneva, constructorul francez de la Paris este gata sa ne prezinte un set de imbunatatiri pregatite pentru modelul Peugeot 2008. La acea vreme, crossover-ul francez s-a bucurat de o primire buna din partea publicului, impresie care s-a pastrat chiar si pana in prezent. Acest lucru este dovedit si prin faptul ca cifra de vanzari din anul 2015 plaseaza modelul Peugeot 2008 intre primele trei modele din clasa lui.

La nivelul infatisarii exterioare, inginerii francezi ne intampina cu cateva modificari discrete, dar care fac diferenta. Printre elementele la care s-a lucrat putem aminti grila frontala schimbata sau blocurile optice care au fost reconcepute si au primit cateva elemente 3D. In acelasi timp, capota sau spoilerul spate au suferit si ele mici restilizari.

Noul Peugeot 2008 poate fi comandat si intr-o caroserie vopsita in Ultimate Red, gama de culori ale vopselei ajungand acum la noua nuante diferite. Desi nu au fost facute schimbari masive, acestea aduc crossover-ului un plus de sportivitate care, mai mult ca sigur, va fi primita foarte bine de fanii marcii franceze. In ceea ce priveste habitaclul interior al facelift-ului pregatit pentru Peugeot 2008, putem spune ca s-a lucrat si mai discret fata de ceea ce am putut observa la exterior.

Cea mai importanta imbunatatire este aceea a aparitiei unui sistem multimedia care cuprinde un ecran touchscreen de ultima generatie cu diagonala de 17 inci. Sistemul prezentat asigura totodata si un nivel de conectivitate ridicat, fiind compatibil tehnologiilor Apple CarPlay si MirrorLink.

Soferii se vor putea bucura si de aportul sistemului de management al modurilor de rulare Grip Control, cu ajutorul caruia vor putea opta intre modurile Standard, Snow, All-Terrain, Sand si ESP Off. Nici in cazul motorizarilor nu ne-au fost pregatite modificari substantiale, noul Peugeot 2008 putand fi comandat in trei variante pe benzina 1.2 PureTech, respectiv alte trei variante diesel 1.6 BlueHDi.

Cele mai accesibile variante sunt reprezentate de cele de 82 de cai putere pe benzina, respectiv 75 de cai putere pe diesel; in timp ce cele mai puternice motorizari sunt capabile sa livreze 130 de cai putere pe benzina, respectiv 120 de cai putere pe diesel.

Pe langa variantele de echipare cu care am fost obisnuiti pana in prezent (Active, Access si Allure), noul Peugeot 2008 poate fi comandat acum si in varianta GT Line. Aceasta vine la pachet cu o tenta si mai sportiva, fiind echipata cu niste jante din aliaj de 17 inci si beneficiind de un finisaj negru lucios. Vom putea admira noul Peugeot 2008 cu imbunatatirile pe care vi le-am prezentat pana acum in mai putin de doua saptamani, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter