Kia Optima plug-in hibrid va fi disponibila in Europa la sfarsitul acestui an

2016 Kia Optima Plug-In Hybrid

Prima masina plug-in hibrida produsa de compania sud-coreeana Kia, Optima, isi va primi laudele europene odata cu premiera care va avea loc la Salonul Auto de la Geneva. Masina va fi pusa in vanzare in Europa in ultimul trimestru din 2016. Inovatorul tren de rulare hibrid al noii masini Kia Optima este o caracteristica cheie, masina oferind de asemenea o capacitate mai mare a bateriei si o autonomie mai mare decat modelele hibrid anterioare.

Acum soferul este capabil sa se deplaseze aproape 53 de kilometri modul electric, inainte ca motorul de 2,0 litri GDI cu injectie directa pe benzina sa intre in functiune. Echipa de dezvoltare a companiei Kia este orientata spre obtinerea unor emisii de CO2 de numai 37 g/km, ceea ce va asigura un cost total mic pentru cumparatori privati sau pentru companii care isi schimba flota.

Aspectul exterior al hibridului este recunoscut imediat de toata lumea. Doar masina face parte din grupul Kia. Cu toate acestea noua Optima poseda o serie de accesorii care imbunatatesc semnificativ eficienta aerodinamica. Bara din fata, cat si cea din spate sunt reproiectate si ofera un corp mai eficient aerodinamic.

Noua clapeta de activare a aerului a redus coeficientul aerodinamic la doar 0,2 Cd.

La interior noua Kia Optima este echipata cu cel mai recent sistem de navigatie audio-vizual (AVN), cu sistem infotainment cu ecran de 8 inch. Noul sistem de navigatie arata soferului informatii importante precum cea mai apropiata statie de incarcare, rutele si alerte de radar.

Noua Kia Optima hibrid vine cu o serie de invoatii pentru a spori eficienta acumulatorului. Doua tehnologii cheie sunt prezente la bordul masinii: franarea regenerativa si o functie noua de decelerare (CGC).

In privinta sigurantei, noua Optima a primit un rating de cinci stele la testele Euro NCAP, si asta datorita greutatii mici, caroseriei puternice si nivelului de sisteme de siguranta, active si pasive. Kia Optima hibrid va fi disponibila in Europa din ultima parte a anului acesta, compania oferind clientilor o garatie unica de 7 ani sau 160000 km.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter