Brabus Rocket 900 Coupe si-a facut debutul oficial la Salonul Auto de la Geneva

Brabus Rocket 900 Coupe

Brabus este o companie germana cunoscuta printre impatimiti pentru tuningurile de inalta performanta, specializate, indeosebi pe Mercedes-Benz, Smart si Maybach. Respectand traditia, inginerii germani au prezentat la Geneva, noua lor masina, Brabus Rocket 900 Coupe, o masina bazata pe Mercedes-AMG S 65 Coupe, care intruchipeaza unele upgradari familiare impreuna cu un exterior "all back".

Brabus Rocket 900 Coupe are pistoane mai mari precum si turbocompresoare care ofera unitati compresoare mari si turbine mai mari. Altfel spus conductele descendente de 80 mm au fost instalate de-a lungul colectoarelor de evacuare modificate. Un nou sistem de admisie este gasit, de asemenea, la bordul masinii, care atrage aerul cald direct din radiator si din grila frontala.

Noul sistem de admisie are reflectii aurii pentru a asigura ca produce intotdeauna puterea maxima chiar si in cele mai calde conditii. Cu toate aceste detalii, motorul V12 de 6,3 litri aflat pe Brabus Rocket 900 Coupe furnizeaza 900 de cai putere la 5500 rpm si 1500 Nm la 4200 rpm. Pentru a proteja cutia de viteze cuplul a fost limitat la 1140 Nm.

Chiar si asa, masina poate ajunge de la 0 la 100 kilometri/ora in 3,7 secunde, iar ca sa ajunga la 200 kilometri/ora nu are nevoie decat de 9,1 secunde. Brabus Rocket 900 Coupe atinge viteza maxima de 350 kilometri/ora.

Asa cum era de asteptat, cei de la Brabus nu ofera doar performante pure, masina are si un aspect deloc de neglijat. Designul este unul sportiv-elegant, cu componente aerodinamice, accesorii de carbon negru de inalta tehnologie si jante forjate cu diametru de 21 sau 22 inch. Bara de protectie din fata este imbunatatita cu un spoiler frontal suplimentar marca Brabus, care reduce portanta pe axa din fata la viteze mari si ofera o manevrabilitate optimizata in continuare.

Si interiorul este la fel de elegant, pielea fiind caracteristica cu un cel mai mare impact vizual. Tapiteria e de culoare maro si magnolia cu cusaturi contrastante si incrustatii speciale de lemn "umbra color" pe padelele de la volan.

In materie de preturi cei de la Brabus nu au dat detalii, dar specialistii spun ca masina ar trebui sa fie cumparata peste pretul unui Mercedes-AMG S 65 Coupe. Brabus va da cumparatorilor posibilitatea de a cumpara o astfel de masina direct sau clientii pot veni cu masina lor Mercedes-AMG S 65 Coupe pentru a fi modificata.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter