Noul joc Need For Speed va iesi pe piata in 2017

Need for Speed

Pentru impatimitii jocurilor cu masini avem astazi o veste buna. Urmatorul joc video Need For Speed va iesi pe piata anul viitor. Seria Need For Speed a debutat in industria de gaming in anul 1994, facand furori inca de atunci printre impatimitii de curse de masini. El este cel mai de succes joc video si a devenit cea mai faimoasa franciza din toate timpurile, inregistrand vanzari de peste 150 milioane de dolari peste tot in lume.

Toate jocurile Need For Speed au masini incredibile care ruleaza pe piste diferite, fiecare joc urmand niste reguli si caracteristici mecanice similare: jucatorul controleaza o masina de curse intr-o varietate de raliuri, scopul final fiind castigarea cursei.

Acum doi ani, Ghost Games o companie cunoscuta ca o mare dezvoltator de jocuri video, a anuntat ca vor lansa un nou joc in 2014. Astazi studioul a declarat oficial ca noul joc nu va iesi pe piata mai devreme de 2017. Reprezentantii Ghost Games au comunicat presei ca „atunci cand am lansat Need For Speed in luna noiembrie anul trecut, am fost uimiti de sprijinul pe care l-am avut din partea jucatorilor nostri”.

Totodata ei au mai precizat ca au avut multe de invatat iar feedbackul a fost unul pozitiv, caracteristici precum transmisia manuala, Wrap Sharing, SnapshotPro, SpeedListing sau elementele de personalizare au venit direct de la fanii lor. De asemenea ei au introdus Hot Rod, care se bucura de fani nenumarati.

Se pare ca cei de la Electronic Arts, publisherul jocului, nu vor da un nume nou acestei serii, ea se va numi pur si simplu: Need For Speed. Poate au luat aceasta hotarare pentru ca ultimele titluri nu au fost extrem de reusite, spun criticii…doar ei pot stii insa acest aspect.

Abordarea noului joc va fi una diferita, avand in vedere declaratiile facute de Ghost Games prin care ne anunta ca iau serios in considerare parerile fanilor. Cei de la Ghost Games au publicat actualizari ale jocului, in anul 2015 ei au lansat pe consola PlayStation iar in martie 2016 au lansat jocul si pe XBox, in timp ce ultima si cea mai noua actualizare este cea facuta pentru continutul jocului.

Pana la aparitia noului joc Need For Speed, cei de la Electronic Arts incearca refacerea imaginii, jocul pierzand in ultimii ani un pic din succesul pe care l-au avut. Totusi ei nu au oferit detalii suplimentare despre ce va insemna jocul in 2017, dar noi suntem convinsi ca vor iesi cu ceva spectaculos.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter