Noul concept Hyundai N 2025 Vision GT: unde il poti vedea?

Hyundai N 2025 Vision GT Concept

Chiar daca titlul este o intrebare, asta nu inseamna ca nu putem continua pe aceeasi linie: va mai amintiti de exceptionalul concept Hyundai N 2025 Vision GT, lansat acum vreo doi ani?

Daca nu, incercati cat puteti de repede sa aflati cat mai multe despre acesta, daca da, e bine sa stiti ca va puteti aseza oricand la volanul acestei masini si o puteti conduce (ce e drept, virtual) in noul simulator de curse al producatorului Polyphony Digital, "Gran Turismo Sport".

Am mai vorbit despre joc, asa ca ne adresam numai celor care inca nu au aflat: noul "Gran Turismo Sport" este deja valabil si poate fi jucat exclusiv pe un Playstation 4.

Citeste si: Gran Turismo Sport pentru PS4

Bestia Hyundai, inspirata de cursele de pe circuitul Le Mans, reprezinta o noua intrare a producatorului sud-coreean in prima clasa a jocului, Group 1, in care "se bate" (virtual, binenteles) cu masini ale unor producatori de Aston Martin, Bugatti sau McLaren.

"Conceptul N 2025 Vision GT reprezinta ambitiile si imaginea pe care credem ca ar trebui sa o aiba o masina prototip de curse intr-un viitor nu foarte indepartat", a declarat proiectantul-sef al Hyundai Design Center, din Irvine, Chris Chapman, responsabil pentru acest proiect.

"Suntem cu adevarat incantati ca masina sa fie prezentata ca noutate absoluta intr-unul dintre cele mai bune simulatoare de curse create vreodata", a completat acelasi oficial.

Tot Chapman a explicat, de asemenea, ca acest "studiu" este un "motiv de mandrie pentru Hyundai din mai multe puncte de vedere", in special pentru ca "reuseste sa combine frumusetea si eficienta intr-o masina de curse, dar si pentru ca impune un sistem de propulsie electric, la fel de evoluat ca si caroseria in care este imbracat".

Alte patru masini de curse Hyundai sunt valabile in noul "Gran Turismo Sport", toate avand la baza modelul coupe Genesis si fiecare implicata intr-o anumita clasa din cursele simulatorului.

Pe scurt, este vorba despre Genesis Coupe 3,8 Track, prezenta in Clasa N, Genesis Coupe Gr 3 (Clasa Group 3), Genesis Coupe Gr 4 (Clasa Group 4) si Genesis Coupe Gr B Rally Car, care "alearga" in Clasa Group B.

Asa cum v-am anuntat deja, noul "Gran Turismo Sport", "cel mai bun si cel mai real simulator de curse din lume, gratie unei grafici aproape naturale, unei tehnologii de cea mai noua generatie si atentiei la fiecare detaliu", este deja pe piata si vine cu nu mai putin de 162 de masini incluse.

Iubitorii jocurilor de gen vor avea de ales intre pachete diferite, pline de masini senzationale, de la concepte futuriste, cum sunt Hyundai N 2025 Vision GT sau SRT Tomahawk Vision GT, pana la vehicule clasice asemeni modelului din 1987 Audi Sport Quattro S1 Pikes Peak.

Te-ar mai putea interesa: 

BMW lanseaza noul Seria 6 Gran Turismo

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo este, probabil, cel mai frumos concept al brandului

Videoclipul zilei

Newsletter