Ai acasa un Hyundai N 2025 Vision GT Concept fara sa scoti foarte multi bani din buzunar

Gran Turismo Sport Hyundai Lineup

Gran Turismo Sport e un joc video cu masini pe care nu-l poti lasa daca pui mana pe el. De fiecare data se introduc modele noi de masini care pastreaza fidelitatea celor din realitate asa ca nu ai cum sa nu-ndragesti jocul. Pasionatii de curse auto ma vor intelege, asa ca pentru ei am cateva detalii despre noul Hyundai N 2025 Vision GT Concept.

Hyundai N 2025 Vision GT Concept a aparut prima oara in jocul video Gran Turismo 6, acum urmand sa-si faca aparitia si in Gran Turismo Sport. Polyphony Digital pune la dispozitie o metoda ingenioasa de a simula o cursa cu Hyundai N 2025 Vision GT prin Gran Turismo Sport.

Modelul se va afla in Group1, iar competitia se va da intre el si alte concepte Vision Gran Turismo, dar si prototipuri reale.

Citeste si: 2018 BMW M5 (F90) in Need for Speed Payback

Hyundai N 2025 Vision GT Concept are o putere de 670 de cai pe propulsie de tip Fuel Cell si inca 201 cai putere datorita unui supercapacitor. Supercapacitorul este cunoscut pentru faptul ca se poate incarca foarte rapid (vorbim de aproximativ cateva zeci de secunde, mai exact... atat cat trebuie sa faci un plin la pompa).

In Gran Turismo Sport veti gasi si 4 modele de Hyundai Genesis Coupe, pe langa N 2025. Trei dintre modele sunt realizate pentru circuit: N Class, Group 3 Class si Group 4 Class. Al patrulea model este un Genesis Coupe Group B Rally Car care va face jocul mult ma frumos pentru orice impatimit.

Chris Chapman, capul departamentului de creatie si design de la Hyundai Design Center, din Irvine, afirma ca Hyundai N 2025 Vision GT Concept este cel mai indraznet model, dar si cel mai ambitios proiect pe care l-au avut pana acum, avand in vedere ca masina se comporta admirabil pe simulatorul creat.

Sunt sigura ca se afla de partea cealalta a ecranului pasionati de jocurile video, iar pentru ei aceste informatii sunt foarte importante. Si detaliile sunt foarte importante, de aceea grafica jocurilor video evolueaza pe zi ce trece, iar masinile sunt create tinand cont de detaliile modelelor reale pentru a le mentine interesul ridicat celor pasionati.

Simulatoarele sunt facute pentru divertisment si pentru a intretine aceasta industrie a jocurilor video. Dar oare care este limita dintre un joc video si realitate? Cati pot face diferenta?

Cars te incurajaza sa calci acceleratia in jocurile video si sa fii pe primul loc, insa te sfatuieste sa conduci regulamentar pe strazi si sa ai grija de tine, dar si de ceilalti colegi din trafic. Strada nu este un circuit din jocurile video!

Te-ar mai putea interesa:

Test Drive: 2017 Jaguar F-Pace

Dragoste la primul test drive. Cu Mazda MX-5 pe Transfagarasan.

Videoclipul zilei

Newsletter