Cat ati plati pe un joc Gran Turismo Sport ce include o Mazda MX-5?

Gran Turismo Sport 2018 Mazda MX-5 Miata bundle

E adevarat, exista un asemenea pachet si el se afla deja in proprietatea unui cetatean taiwanez care a platit pentru aceasta editie exclusiva nu mai putin de 46.300 de dolari.

In ce consta acest pachet? In momentul in care proprietarul acestuia isi dovedeste calitatile de sofer adevarat in cadrul jocului, el isi poate testa aceleasi calitati in lumea reala, la volanul unui model personalizat 2018 Mazda MX-5 Miata care vine inclus in acest pachet promotional.

De altfel, noul Gran Turismo Sport Super Bundle vine, in versiune standard, cu tot ce-ti trebuie pentru a te juca: un PS4 Pro, ochelari VR Playstation, dar si un abonament de 12 luni la PS Plus online.

In plus, proprietarul pachetului se va bucura de toate acestea pe un televizor OLED 4K Sony Bravia de 165 de cm si va fi ajutat sa-si depaseasca competitorii de un volan si o pereche de pedale Thrustmaster T-GT, care vin montate pe un scaun de curse virtual Apiga AP1.

Citeste si: Ai acasa un Hyundai N 2025 Vision GT Concept fara sa scoti foarte multi bani din buzunar

Sa ne oprim cateva momente si la modelul 2018 Mazda MX-5 Miata personalizat, cu o caroserie de baza de culoare rosu Soul. Finisajul este completat de dungi portocalii si argintii pe capota si pe partile joase ale caroseriei, de logo-uri GT pe partile laterale, dar si de embleme mai mici cu numele jocului pe aripi, pe capota si pe portbagaj.

Conform presei de specialitate, exista (lucru pe care vi l-am spus mai sus) deja un cumparator al acestui pachet unic. Pana in acest moment, nu exista niciun fel de indicatii cum ca divizia din Taiwan a Sony Playstation va oferi mai multe informatii despre acesta.

Noi am mers ceva mai departe si ne-am pus in pielea unui eventual interesat de acest pachet, mai exact a unui american aflat in fata deciziei de cumpara sau de a improviza. Ei bine, matematica ne dovedeste ca am iesi mult mai ieftin daca am achizitiona toate elementele din acest pachet separat.

Iata calculul nostru: jocul Gran Turismo Sport costa 59,99 $, abonamentul pe un an Playstation Plus este tot 59,99 $, un Playstation 4 Pro costa 399 de $, ochelarii VR sunt 349,99 $, televizorul 4K ajunge la 4.998 de dolari, in timp ce echipamentul Thrustmaster T-GT este 799,99 $ si scaunul Apiga AP1 nu depaseste 389 de dolari.

Playstation inca nu a oferit nici o informatie in legatura cu pachetul de personalizare a masinii Miata din Super Bundle, iar Mazda nu a anuntat inca un pret pentru modelul anului 2018 insa, plecand de la ideea ca este o masina sport de baza, ar putea ajunge la 25.790 de dolari, suma la care se adauga 875 $ pentru taxele de transport.

Daca adunam toate aceste cifre, fara a adauga si taxele locale, pretul pachetului ar ajunge, in Statele Unite, la 32.845,96 de dolari. Daca esti si putin atent si reusesti sa prinzi ceva promotii, aceasta cifra ar putea fi chiar mai mica.

Lasand la o parte aceste calcule, trebuie amintit ca noul joc Gran Turismo Sport este deja pe piata, iar iubitorii sporturilor cu masini vor fi incantati sa afle ca pot conduce, in cadrul acestuia, nu mai putin de 162 de modele de vehicule.

Te-ar mai putea interesa:

2018 BMW M5 (F90) in Need for Speed Payback

Videoclipul zilei

Newsletter