Gran Turismo Sport pentru PS4

Bugatti Vision GT Concept

Nu cred ca exista cineva care sa nu fie pasionat de jocurile video. Indiferent de varsta sau de genul jocului, cu totii avem o slabiciune in aceasta zona. Daca discutam si mai punctat, jocurile video cu masini fac ravagii in randul tinerilor, insa chiar si in randul celor mari si poate ca, din cand in cand, se mai bat cu copiii pe un loc in fata jocului video.

Jocurile cu masini devin o slabiciune si pentru femeie, credeti-ne. Odata ce ai adus-o in fata unui joc cu masini si a castigat o runda, nu cred ca va mai pleca de acolo prea curand pentru ca microbul de prinde.

Articolul nostru vorbeste despre Gran Turismo Sport pentru PS4. Jocul o sa apara chiar anul acesta si ne vom putea bucura cu totii de el, de prin toate zonele lumii. Este primul joc din seria Gran Turismo care este dedicat exclusiv Playstation-ului 4.

Cu toate ca va iesi pe piata dupa mai mult de doi ani de la aparitia lui Gran Turismo 6, acesta nu este catalogat ca fiind al saptelea joc din serie. Asa cum s-a intamplat cu jocurile anterioare marcate de franciza Gran Turismo, GTS a luat nastere in studiourile japoneze Polyphony Digital, o filiala a cunoscutei companii Sony Computer Entertainment.

Povestea functioneaza la fel ca in celelalte jocuri: ideea principala este sa-ti construiesti o cariera de sofer profesionist. Ca sa ajungi la acest nivel trebuie sa participi la diverse curse, sa le castigi si sa conduci diverse masini pentru a capata experienta. Pistele pe care sa va antrenati sunt de peste tot din lume.

Gran Turismo Sport pune accent pe sporturile cu motor, chiar daca pe piata jocurilor video exista mai multi care produc jocuri in care sporturile cu motor sunt personajul principal. Polyphony Digital a inceput un parteneriat cu FIA – Federatia Internationala de Automobilism.

Acest parteneriat a fost pus pe picioare pentru a permite tuturor pasionatilor de masini sa poata intra in pielea soferilor de curse si a pilotilor preferati, sa participe la campionate si sa fie intocmai ca modelele lor.

Jucatorii isi pot reprezenta propria tara sau tara producatorului de masini a carei masina a fost selectata. Din punct de vedere tehnic, GranTurismo Sport are o grafica mult mai buna, deci imaginile sunt si mai clare si mai detaliate decat inainte, iar poate suporta si setul cu casca si mcrofon PlayStation VR. Pasionatii de PlayStation vor fi foarte incantati dupa ce vor citi acest articol. Au si de ce!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter