Cum sa ajungi la volanul unui Lamborghini Centenario fara sa-l platesti la pretul de piata

Lamborghini Centenario

In urma Salonului Auto de la Geneva, cu totii am ramas in minte cu o masina sau mai multe, de ce nu, si ne-am imaginat cum ne-ar sta la volanul unei masini tunate de Kahn Design sau FAB Design, cum s-ar simti motorul unei masini puternice, cam pana unde am avea curaj sa apasam pedala de accelaratie si cam ce am da sa avem si noi una din acele frumuseti de la expozitia de masini.

Nu fiti tristi, in curand vom avea ocazia sa ne asezam la volanul unui Lamborghini Centenario fara ca macar sa platim atatia bani cat costa masina... ci doar cat costa jocul. Cu siguranta am starnit ceva furnicaturi pe spate daca in fata articolului se afla vreun pasionat de jocuri cu masini puternice sau simple curiozitati in randul incepatorilor intr-ale acestei pasiuni.

Ne bucuram ca va putem anunta ca urmeaza sa iasa pe piata Forza Motorsport 6 care are in arsenalul de masini frumoase si puternice si bine cunoscutul Lamborghini Centenario. Asa cum a fost prezentat la Geneva, negru cu linii fine, galbene, fibra de carbon si cu un look fioros si in acelasi timp sexi, asa va arata si-n joc, asa ca nu vei simti nicio diferenta.

Vei avea propriul tau Centenario la tine in sufragerie. Microsoft si Lamborghini au anuntat de curand ca Lamborghini Centenario va fi surpriza noului lor joc, dar si personajul principal in noul joc Forza Motorsport 6. Ne-au oferit un mic preview, asa ca in aproape un minut patrundem in lumea din noul joc si visam la aparitia acestuia pentru ca suntem nerebdatori.

Jocul va fi lansat anul acesta, insa ceva mai tarziu, iar evenimentul de lansare va avea loc la E3 2016 – un soi de Salonul Auto de la Geneva, doar ca pentru jocurile video si alte electronice.

In jocurile Forza Motorsport au mai aparut si modele ca Huracan, Veneno, Aventador J si Sesto Elemento. De fapt, imediat dupa lansarea la Geneva, jocurile au fost a doua lansare a acestor modele Lamborghini, iar de data aceasta a venit si randul lui Lamborghini Centenario sa-si faca aparitia intr-un asemenea joc.

Si cred ca ne vom multumi doar cu jocul, avand in vedere ca pana vom strange bani sa cumparam aceasta bijuterie se va vinde deja... Ah... stati... e prea tarziu. Cele 40 de modele editie limitata s-au vandut deja. Cum spuneam: macar vom avea unul la noi in sufragerie datorita celor de la Microsoft.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter