Dodge si Defiance, un parteneriat in joaca

Marca Dodge isi extinde parteneriatul cu Syfy si Worlds Trion in cadrul show-ului de televiziune Defiance si jocurilor video online.

Ca sponsor exclusiv al emisiunii “Defiance”, parteneriatul dintre Dodge si show-ul TV implica integrarea autovehicului in cadrul emisiunii (Dodge Charger) si jocuri video online (Dodge Challenger) precum si alte promotii pentru cele doua branduri care vor fi promovate pe mai multe platforme media, inclusiv televiziune, social media si jocuri de noroc. Show-ul de televiziune va debuta pe 20 mai, odata cu prima aparitie a modelului Dodge Charger ca vehicul erou, condus de personajul principal Nolan (Grant Bowler).

Promo-ul de 30 de secunde prezinta cat de rezistent este Dodge Charger, deoarece supravietuieste obstacolelor dintr-o lume aflata in continua schimbare si se incheie cu planeta Pamant transformata in 2046, in care “doar sfidarea supravietuieste”.

Fanii Dodge si Defiance pot concura unul impotriva celuilat si isi pot impartasi povestile unice pe Facebook, inscriindu-se astfel in cursa pentru marele premiu pus in joc, o excursie pentru doua personae la cel mai mare eveniment de cultura pop din California, care va avea loc in aceasta vara. De asemenea, pot castiga si premii saptamanale constand in jocuri video sau produse care fac parte din familia Dodge.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter