2014 BMW M4 Coupe este disponibil pentru impatimiti in Gran Turismo 6

Desi abia a fost prezentat, modelul 2014 BMW M4 Coupe este deja disponibil celor care vor sa-l incerce…virtual! Jocul video Gran Turismo 6 permite utilizarea virtuala a vehiculului, inainte ca acesta sa fie scos pe piata, in cursul anului 2014. Potrivit declaratiei oficiale de presa, versiunea BMW M4 Coupe va fi disponibila pentru GT6 pana pe 26 Decembrie 2013 intr-un eveniment unic de sezon.

Super circuitul noului model BMW se va desfasura pe pista de la Nurburgring si va oferi jucatorilor oportunitatea sa cumpere sau sa inchirieze masina pentru a finaliza nivelul. O versiune camuflata a adevaratului BMW M4 Coupe a fost surpriza evenimentului organizat in Spania, cu ocazia lansarii Gran Turismo 6.

Cei ce inca nu stiau, modelul M4 de la BMW si-a facut debutul oficial odata cu modelul 2014 M3 Sedan si este insotit de un motor turbo cu 6 cilindri, de 3 litri care livreaza 431 CP si un cuplu de 550 Nm. Cu astfel de cifre, automobilul BMW M4 Coupe parcurge o distanta de la 0 la 100 km/h in 4.1 secunde, avand o viteza limitata electronic la 250 km/h si un consum scazut de 8.3 l/100km.

Realizand un astfel de model emblematic disponibil doar in varianta virtuala inainte de lansarea pe piata, BMW si Polyphony tin sa demonstreze buna colaborare si respectul mutual dintre cele doua companii.

„Este chiar o provocare sa lansam virtual modelul BMW M4 Coupe in Gran Turismo 6”, explica Dr Friedrich Nitschke, Presedinte al BMW M GmbH. Automobilul foloseste pe carosabil, o adevarata tehnologie a motorului sport de curse, si pentru aceasta tranzitie a fost nevoie de mii de de ture ale legendarului Nurburgring Nordschleife – una dintre cele mai exigente pista de curse din lume. Sunt chiar curios cum se simte automobilul si cum arata in Gran Turismo pe acelasi circuit, a mai adaugat Nitschke.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter