Ratacesti masina in parcari? Iata un dispozitiv care te ajuta s-o gasesti!

ZUS dispozitiv de gasit masina parcare

De cate ori nu ni s-a intamplat sa ratacim masina in parcare. Fie ca vorbim despre parcarile foarte mari ale mall-urilor sau supermarket-urilor, fie ca vorbim despre un oras nou in care nu stim cum sa ne descurcam, fie ca vorbim despre simplul fapt ca uiti unde ai lasat masina in parcarea de langa bloc (se poate intampla daca sunt o multime de masini si chiar nu iti dai seama unde ti-ai lasat masina), fie ca masina ti-a fost rulata de altcineva si acum trebuie sa iti dai seama unde a parcat-o… aceasta bataie de cap este existenta in viata fiecaruia dintre noi.

Nu cred cand un sofer imi spune ca stie exact unde si-a lasat masina. Nici cei de la ZUS nu ii cred pe acesti soferi care incearca sa se tina tare pe pozitii, asa ca le vin in ajutor cu un dispozitiv care ii ajuta sa-si gaseasca iubita masina in marea de automobile. Acest dispozitiv ne ajuta pe noi toti pentru ca toti uitam unde parcam automobilul.

Dispozitivul despre care va vorbesc nu este un gadget foarte sofisticat, ci un incarcator de masina. Un incarcator de masina foarte elegant care odata ce se conecteaza la autovehicul, iti poate indica pozitia masinii.

Ca sa poti sa folosesti acest dispozitiv, va trebui sa-ti descarci si aplicatia de pe Applestore sau Google Store, sa te loghezi - o poti face cu contul de Facebook ca sa fie mai usor, sa pornesti GPS-ul si sa te conectezi la Bluetooth.

Aplicatia impreuna cu acest dispozitiv iti vor localiza masina. Exista si o marja de eroare de 5 metri, insa ce sunt cinci metri cand vorbim despre o masina scaldata intr-o baie de alte automobile.

Acest dispozitiv pe care il conectezi la masina se poate folosi si ca incarcator cu dubla intrare USB, asa ca il poti folosi si in alte scopuri decat cele precizate mai sus. Ce mi se pare foarte interesant este ca are un set de trei lumini care iti ofera posibilitatea sa te descurci cu cablurile chiar daca este intuneric si chiar nu vrei sa mai aprinzi luminile in masina.

Cred ca acest device, impreuna cu aplicatia, este foarte util pentru multi dintre noi si este de real ajutor. Cu o functie dubla, de GPS pentru masina si de incarcare pentru telefon, dispozitivul celor de la ZUS este perfect pentru cei grabiti.

Oare se va putea face asa ceva si cu cheile de la masina? Sau cheile de la casa? Cred ca as fi prima care si-ar cumpara un dispozitiv de acest gen.

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp