Boxa portabila Pirelli P ZERO este inedita! Cat costa acest gadget?

Boxa portabila Pirelli P ZERO este inedita! Cat costa acest gadget?

Pentru pasionatii de automoile, pana si canile din casa sau alte obiecte aparent banale trebuie sa aiba o forma de automobil scump si rar sau sa poarte semnaturi ale brandurilor auto ori branduri conexe cu brandurile auto. Pentru ei este acest articol si poate si pentru cei care pana acum nu au dat atentiei micilor detalii.

Pirelli este cunoscut pentru anvelopele de foarte buna calitate pe care le ofera. Insa cum ar fi daca un nume ca Pirelli s-ar lansa pe piata de electronice sau gadget-uri cu un difuzor portabil care sa ii faca pe cei din jur sa tanjeasca dupa el?

Pirelli lanseaza boxa portabila in forma de roata. Acest difuzor este realizat in parteneriat cu IXOOST si este o boxa cu bluetooth in forma unui P ZERO. Aceasta roata de Formula 1 ii va aduce companiei producatoare de anvelope mult mai multa vizibilitate de acum incolo.

Chiar daca nu are in compozitie cauciuc, ca sa fie si mai autentica, aceasta versiune la scara mai mica a unei roti P ZERO va fi un obiect de design, util, pentru casele multor pasionati de automobile si de Formula 1.

Daca esti pretentios, cei de la Pirelli si IXOOST s-au gandit ca 9 versiuni de culori sunt suficiente si ai de unde alege. Diametrul boxei este de 33.02 centimetri, cantareste 9.5 kilograme si are in interior un amplificator de 100 watt. Boxa mai poarta cu ea un sistem bluetooth 4.0 cu AptX pentru conexiunea wireless. Mai exista un midwoofer de 10 centimetri si un difuzor tweeter de 2.5 centimetri.

Daca tot ce ti-am prezentat pana acum ti se pare de-a dreptul interesant si crezi ca ai gasit boxa portabila perfecta, hai sa-ti narui sperantele si sa-ti spun cat costa difuzorul in forma de Pirelli P ZERO: 2.400 de euro.

Asa ca daca esti indragostit de brand, daca iti doresti prea mult gadgeturi care sa semene cu componentele unei masini de Formula 1, daca iti doresti ineditul care sa scoata un sunet extraordinar si ai banii necesari, trebuie sa scoti din buzunar 2.400 de euro pentru a o duce acasa, in sufragerie.

Pentru multi poate sa insemne o suma nejustificata pentru o boxa portabila… insa vorbim de ceva putere si de numele Pirelli care ofera un difuzor portabil in forma de P ZERO – o roata construita special petru cursele de Formula 1. Pana la urma platesti ineditul acestui gadget.

VIDEOCLIPUL ZILEI