VW vrea sa impresioneze la Salonul Auto de la Frankfurt

Marca Volkswagen va participa la cea de-a 65-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt, care va avea loc in perioada 12-22 septembrie, cu un stand de expozitie de aproape 9.000 de metri patrati. Vedetele acestei manifestari vor fi modelele e-Golf si Golf R, prezentate in premiera.

Pe langa tema, “Think Blue”, principalele teme se leaga de tractiunea integrala 4MOTION si de WRC (World Rally Championship). De fapt, principala tema a intregii expozitii, “Electrifying”, este legata de masinile electrice si hibride. Vor putea fi vazute produse ca e-Golf, e-up! si XL1, dar si numeroase clipuri de prezentare si promovare pe o multime de televizoare din stand.

Amplasarea lor in numar atat de mare este menita sa creeze o legatura emotionala intre marca si vizitator. In centrul stand-ului se va afla un ecran LED de 61 de metri patrati, care le va “vorbi” oamenilor despre tehnologia Volkswagen, despre sistemele de propulsii, despre fiecare model in parte si despre inovatii. Intr-un colt al acestui stand, Volkswagen a pregatit si un salon de design, in care Anouk Wipprecht, un designer olandez va interactiona cu vizitatorii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter