VW Golf Sportsvan Concept, prezentat la Frankfurt

La Salonul Auto de la Frankfurt, Volkswagen va lansa Golf Sportsvan Concept, succesorul lui Golf Plus.

Construit pe platform MQB, aceeasi ca a lui Golf 7, noul concept are o lungime de 4.338 mm, cu 134 mm mai mare decat a predecesorului sau si un ampatament de 5.685, cu 48 mm mai mare de cat la Golf.

Mai mult, capacitatea portbagajului a fost crescuta cu 74 de litri, ajungand la 498 de litri. Asa numitul concept are o sasiu mai puternic si mai sigur si vine cu o gama mai diversa de optiune pasive si active de intarire a sigurantei: sistem de franare post coliziune, care reduce sansele unui nou impact si un sistem PreCrash, care tensioneaza centurile de siguranta si inchide geamurile si trapa, in caz de accident.

Alte dotari electronice includ sistemele Adaptive Cruise Control, Front Assist si City Emergency Braking. Monitorul pentru punctul mort este o premiera pentru Golf Sportsvan.

Versiunea pentru productie va avea aceeasi gama de motoare pe care o folosea Golf 7 – motoare turbo de 1.4 pe benzina de 85, 110, 125 sau 150 de cai putere si trei turbodiesel de 2.0 litri si 150 de cai putere, 1.6 litri de 90 de cai si 1.6 de 110 cai putere. Toate motoarele pot fi comandate cu o cutie DSG, exceptandu-l pe 1.4 TSI si 85 de cai putere.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter