VW Caddy 4.5, in Romania, de la 18.182 de euro

Volkswagen continua sa isi numeasca noile modele dupa consumul mediu obtinut. Astfel, dupa ce a lansat Lupo 3L, XL1, Vw va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt modelul Caddy 4,5.

Nu este vorba despre un motor de 4,5 litri, asa cum ati fi tentat sa credeti, ci despre consumul mediu pe care il obtine aceasta masina. Masina are un motor TDI de 1,6 litri si 102 cai putere, fiind dotat cu multe tehnologii BlueMotion.

Actuala versiune a lui Caddy consuma 5,7 l/100 km, dar inginerii au reusit sa il scada cu ajutorul sistemului Start/Stop, prin montarea anvelopelor cu rezistenta scazuta la inaintare, prin resoftarea calculatorului si instalarea unui sistem de recuperare a energiei cinetice, dar si prin coborarea sasiului cu 27 de milimetri.

Acum, masina are o autonomie de 1.300 de kilometri cu un plin de carburant si emisii de carbon de 117 grame/kilometre. Modelul va fi disponibil pe piata din Europa la scurt timp dupa prezentarea de la Frankfurt. In timp ce in Germania, modelul de baza va costa 17.220 de euro, in Romania, el va avea un pret de pornire de 18.182 de euro cu tot cu TVA.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter