Volvo Concept Coupe isi face debutul la Frankfurt

Volvo si-a prezentat noul Concept Coupe la Salonul Auto de la Frankfurt. Inspirat de consacratul P1800, conceptul anunta urmatoarea generatie de modele Volvo, incepand cu lansarea, in 2014, a modelului XC90.

La o prima vedere, modelul are o capota coborata si jante in cinci spite, de 21 de inch. Partea frontala are o noua forma, iar grila este flancata de faruri in forma de T, cu lumini DRL, care vor fi elementele distinctive in noua directie de design a masinilor Volvo.

Coupe Concept are dotari care amintesc de designul lui P1800 din anii 1960. Interiorul iese in evidenta printr-un schimbator din cristal si un touchscreen imens. Sub capota gasim un motor turbo de inalta performanta, Drive-E, de 2.0 litri, si un motor electric.

Puterea totala a intregului sistem hibrid este de 400 cai putere, cu un cuplu de 600 Nm. “Conceputul Volvo Coupe nu este o masina futurista din vise. Ea a fost creata pentru a demonstra capacitatea noii noastre arhitecturi, atitudinea increzatoare, proportiile si designul deosebit.

Chiar daca noul XC90 este o masina cu totul diferita, o veti recunoaste imediat”, a spus Thomas Ingenlath. ”Noul concept dezvaluie forma pe care am putea sa o dam masinilor noastre de acum inainte. Dincolo de bucuria superficiala pe care o creeaza alte marci, noi adaugam valoare cu calm si frumusete increzatoare, trasaturi distinctive ale designului scandinav.”, a mai spus acesta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter