Un nou concept Kia va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt

Jucaus, dar curajos, robust, dar neastamparat- debutul noului concept european Kia va fi prezentat  la Salonul Auto de la Frankfurt, pe 10 septembrie, iar indiciile de pana acum ne duc la un pretendent al segmentului B, gata sa intre in mediul urban cu stil si tenacitate.

Acceptand orice provocare pe care un sofer modern i-ar plasa-o, noul concept combina un caracter rautacios intr-un corp robust si elegant, alcatuit dintr-un amestec de materiale contrastante.

Nascut din determinarea Kia de a gasi noi optiuni pentru segmentul auto compact, pentru care dimensiunea reprezinta o problema, noul concept dispune de elemente interesante care nu sunt intotdeauna asociate unei masini mici si a fost creat in Europa dupa gusturile europenilor, pentru a raspunde la cat mai multe asteptari.

Chiar daca nu exista planuri in ceea ce priveste productia autovehiculului prezentat la Frankfurt, alte planuri vor fi elaborate pentru a evalua potentialul de raspuns al clientilor in ceea ce priveste viitoarele modele din showroom-uri.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter