Renault Initiale Paris, prezentat la Frankfurt

Conceptul Renault Initiale Paris a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. El ne face o idee despre felul in care va arata viitoarea generatie Espace, dar, in Marea Britanie, acest model nu va ajunge, din cauza cererii reduse pentru minivanuri.

Foarte apropiat de viitorul Espace, Initiale are un plafon mai jos, o garda la sol ceva mai mare si proportii bine definite.

Scopul sau este de a lupta cu SUV-urile, care au reusit sa castige teren in fata acestui tip de masina. “Am redesenat silueta masinii si i-am adaugat o expresie premium. Incepem o noua era a luxului la Renault. Aceasta este viziunea noastra despre sofatul in regim premium. Acoperisul este tributul pentru Paris si este construit din aluminium. Initiale Paris va putea fi intalnit din 2014 ca noul Espace.”, a declarat Laurens van der Acker, seful designerilor de la Renault.

Fata de Espace, care inca este produs pentru piata europeana, modelul este mai jos cu circa 90 de milimetri.

Chiar daca masina concept are doar patru locuri, este de asteptat ca versiunea de serie sa aiba sapte. Dar, din cauza plafonului si a podelei ridicate, mai degraba va fi vorba despre o masina cu cinci locuri plus doua, nu de sapte pentru oameni maturi.

Pozitia de conducere va fi insa una mult mai comoda fata de cea din actualul model, soferul fiind ca inconjurat de bord si tunelul central ca intr-o masina sport. Dotarile de lux ale modelului se vor regasi in toata gama Renault, inclusiv in Clio sau Megane.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter