Renault Clio IV, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt

Renault a prezentat Clio IV la Salonul Auto de la Frankfurt. Noul Clio este cu 3.5 cm mai lung decat predecesorul sau, avand 4.06 metri, o inaltime de 1.45 m si o latime de 1.73 cm, cu 24 de mm mai mult.

Clio este cu 5.6 cm mai ingust, cu 11.2 cm mai lung si cu 3.3 cm mai jos decat un Ford Fiesta. Vopseaua folosita pentru modelul Dynamique este Flame Red, grila fata are o banda ingusta din crom, usi mai joase si hatchback lip.

Masina mai are jante din aliaj de 16 inch la versiunea standard cu finisaje in negru si crom. Interiorul cu cinci locuri reprezinta o imbunatatire clara fata de modelul actual. Bordul este dominat de o consola aflata pe centru , in culoarea piano black, cu margini cromate si incorporeaza sietmul de infotainment cu ecran touch de 4 inch.

Clientii pot folosi acest sistem pentru a se bucura de noua tehnologie multimedia de la Renault, care le va permite si sa descarce si sa foloseasca numeroase aplicatii. In spatele consolei se afla doua guri de ventilatie, butoanele de control a aerului conditionat si butonul de start, precum si un USB si o priza de 12V.

Cotierele practice dintre scaune includ trei suporturi de pahare. Volanul este ajustabil si este finisat in piele neagra, cu o sageata din crom pe mijloc. Cumparatorii lui Dynamique vor putea sa aleaga dintr-o serie de patru combinatii de culori pentru interior, fara niciun cost aditional.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter