Pentru economie in buzunar, Kia Picanto LPG e solutia!

Noul Picanto LPG, care poate functiona atat cu benzina, cat si cu GPL, a fost dezvoltat drept raspuns la cererea clientilor de a avea o masina mica cu costuri de intretinere reduse. Modelul a fost introdus la Salonul Auto de la Frankfurt.

Motorul este o versiune speciala a motorului Kappa Kia, in trei cilindri, de 1.0 litri si produce 67 de cai putere si un cuplu de 90 Nm. Noul model promite costuri si mai reduse decat cele ale modelelor

Picanto conventionale pe benzina, cu un consum in modul GPL de 5.8 litri/100 km si emisii de CO2 de 100 g/km. Modelul are si sitemul start/stop care ii permite sa reduca consumul la 5.6 l/100 km si sa atinga emisii de 97 g/km.

Picanto LPG are doua rezervoare de combustibil – cel obisnuit de 35 de litri, montat pe osia fata si unul GPL de 27 de litri, in locul in care se afla inainte roata de rezerva.

Soferul poate sa treaca de la condusul clasic la modul GPL prin simpla apasare a unui buton aflat pe bord. Modelul va fi disponibil mai intai in Germania, Italia, Cehia, Grecia, Portugalia si Olanda. Cand va intra pe piata, mai tarziu in acest an, modelul va fi primul si singurul care va avea o garantie de 7 ani si 150.000 km.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter