Opel Monza Concept, viitorul legat de trecut

Monza Concept ne face o idee despre ceea ce ii asteapta in viitor pe clientii Vauxhall/Opel. Modelul se concentreaza pe doua teme majore: eficienta si conectivitate. Acestea vor fi cele doua prioritati ale celor 6.000 de ingineri, tehnicieni si designeri care se ocupa de dezvoltarea viitoarelor modele.

Conceptul demonstreaza, prin design-ul sau, prin materialele folosite, prin aerodinamism si solutia revolutionara de propulsie ca este extrem de eficient. In ceea ce priveste conectivitatea, ceea ce ofera este de domeniul “Star Trek”.

Monza Concept reprezinta o evolutie din punct de vedere stilistic pentru Vauxhall, in care sculptura se imbina perfect cu precizia tehnica. Iar masina are mai degraba aerul unui atlet, nu al unui muscle car, si caracterul sau se vede cel mai bine daca o privim din fata. O postura joasa cu linii fluide, capota foarte bine definita si farurile foarte indraznete ii ofera masinii o siguranta de sine iesita din comun.

Dar regasim si alte elemente care ii definesc personalitatea: nervura capotei este foarte proeminenta si pare mai mult decat tridimensionala, in timp ce grila cromata cu logo-ul marcii este orientata in sus.

Una peste ala, Monza Concept este o masina usoara, atletica, si gandita sa imbine eficienta cu placerea condusului. Numele Monza aminteste de un model mai vechi Opel, care a fost vandut pentru prima data in Marea Britanie prin anii 70, in timp ce sora lui geamana de Vauxhall, numita Royale, a fost construita intre 1978 si 1982.

Monza si Royale imbinau design-ul zvelt cu solutii functionale pentru soferi si pasageri. Asemanari intre Concept si cele doua “strabunici” exista, daca te uiti atent. Suprafetele sunt mari si lucioase, iar nervurile laterale sunt foarte joase.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter