Opel ar putea lansa un nou concept electric la Frankfurt

Opel a publicat o imagine teaser care infatiseaza un nou model care urmeaza sa fie prezentat la sfarsitul lunii septembrie la Frankfurt.

Opel ar putea lansa un nou concept electric la Frankfurt

Chiar daca multi producatori auto nu vor participa la eveniment, editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt se anunta a fi una extrem de interesanta. Spunem asta deoarece nu putini sunt constructorii care anunta deja surprize importante pentru acest eveniment.

Spre exemplu, pe langa modelele Astra, Corsa sau Grandland X, cei de la Opel vorbesc si despre o lansare speciala care urmeaza sa fie organizata in cadrul acestui eveniment. In acest sens, oficialii producatorului german au publicat o prima imagine teaser cu modelul pe care urmeaza sa il vedem peste numai cateva saptamani.

Oficialii Opel au publicat pe o retea de socializare o imagine cu un model acoperit de o prelata care, din pacate, nu ne lasa sa vedem prea multe detalii.

Bineinteles, producatorul german isi doreste sa ne tine in suspans inca cateva saptamani, pana cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide portile. Insa, chiar si asa, fara prea multe detalii stiute pana acum, noul model al germanilor se anunta a fi unul extrem de interesant. Va spunem in randurile urmatoare care sunt singurele informatii care au aparut pe piata pana la acest moment!

Poate cea mai importanta informatie pe care o avem pana la ora actuala este ca modelul care urmeaza sa fie prezentat in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt este unul electric. Conform unor zvonuri care au aparut in ultimele zile pe piata auto europeana, ar fi vorba despre un nou concept electric pe care cei de la Opel vor sa ni-l prezinte.

Pana la aceasta ora nu se stie daca este vorba doar despre un concept sau daca germanii planuiesc si o versiune de serie care sa fie construita pe baza acestui prototip. De asemenea, nu este exclus nici sa vedem versiunea de serie a conceptului GT X Experimental.

Daca va reamintiti finalul verii trecute, producatorul german a dezvaluit conceptul GT X Experimental, un prototip 100% electric despre care se spunea ca anticipeaza viitoarea filosofie de design a celor de la Opel.

Astfel, principalul obiectiv pe care l-au avut cei de la Opel prin dezvaluirea conceptului era acela de a ne arata principalele schimbari de design care urmeaza sa fie implementate pe viitoarele modele din gama. De asemenea, la acea vreme se spunea ca prototipul va sta la baza electrificarii tuturor modelelor producatorului german pana in anul 2024.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter