Noul 308, vedeta Peugeot la Salonul Auto de la Frankfurt

Standul Peugeot de la cea de-a 65-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt va fi, cu siguranta, o atractie pentru public datorita lansarii celui mai recent model, Peugeot 308.

Hatchback–ul compact se va afla acolo impreuna cu alte 30 de modele Peugeot pentru a scoate in evidenta continua ascensiune si ambitia producatorului. Menit sa impinga dincolo de limite asteptarile clientilor in legatura cu performanta unei masini din clasa C, Peugeot prezinta la Salon si 308 R Concept.

Alte modele interesante includ noile “BlueHDi”, Euro6, care au o tehnologie avansata de control al emisiilor de gaze, cele mai recente masini sport de succes de la Peugeot, 208 T16 Pikes Peak, precum si castigatorul cursei de 24 de ore de la Nürburgring, 208GTi.

Mult laudatele hibride ale marcii, Hybrid4 diesel, sunt expuse impreuna cu alte doua hibride inovatoare despre care se spune ca vor schimba viitorul masinilor electrice – 208 HYbrid FE “demonstrator” si 2008 HYbrid Air Concept.

Fiecare este o dovada a locului fruntas pe care Peugeot il ocupa pe piata vehiculelor cu emisii scazute de CO2. Expozitia este completata de nava amiral RCZ R Sports Coupé, care va fi lansata la inceputul lui 2014 si cu frumoasa si creativa Onyx Supercar Concept.

Insa hatchback-ul nou-nout Peugeot 308 este vedeta expozitiei, iar vizitatorii pot admira nu mai putin de noua versiuni rafinate si moderne ale acestuia, cu interioare sofisticate si de calitate, combinate cu sisteme de propulsie avansate si cu consum eficient, toate acestea conforme cu stilul revolutionar si intuitiv care caracterizeaza Peugeot.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter