Modelul Lexus LF–NC Concept, a carui lansare se pregateste a fi facuta saptamana viitoare la Salonul Auto de la Frankfurt, reprezinta viziunea pe care Lexus o are in ceea e priveste crossoverele compacte.

Poate nu este cea mai buna viziune pe care a avut-o, mai ales ca modelul arata destul de ciudat, dar suntem siguri ca modelul de serie va arata mult mai bine.

Propulsat de o noua varianta de motor a lui Lexus Hybrid Drive, noul Lexus LF-NX Concept este dotat cu o noua grila, faruri fata extrem de expresive care folosesc sistemul Daytime Running Lights (DRL) si un design unic (si ciudat) al coltului fata care separa aripa de bara de protectie printr-o taietura verticala agresiva.

Spatele masinii este si mai surprinzator, avand stopuri care ies foarte mult in evidenta.

Finisat in culoarea Brushed Metal Silver, LF-NX Concept da senzatia ca sasiul a fost taiat si prelucrat dintr-o singura mare bucata de metal solid.

Interiorul, atat partea superioara, cat si formatul bordului, este rezultatul muncii de-a lungul generatiilor de masini Lexus. Aspectul metalic al masinii este complementat de culoarea Sunrise Yellow/Negru pe care o are tapiteria cu cusaturi in constrast si de albastrul cu care instrumentele de bord sunt iluminate.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter