Lamborghini a prezentat o imagine teaser pentru un nou model

Lamborghini a publicat la sfarsitul saptamanii trecute o imagine teaser care ne infatiseaza un nou model care urmeaza sa fie lansat peste numai cateva saptamani!

Lamborghini a prezentat o imagine teaser pentru un nou model

Editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt se anunta a fi exploziva pentru pasionatii auto care vor fi prezenti la eveniment, in ciuda faptului ca mai multi constructori au decis sa spuna pas de aceasta data. Lamborghini a publicat recent o fotografie teaser care anunta un nou model care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare.

Mai exact, este vorba despre un model care va fi prezentat in fata pasionatilor auto care vor fi prezenti la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Noul model ar putea fi versiunea de serie a conceptului electric Terzo Millenio.

Daca va aduceti aminte, oficialii Lamborghini au prezentat la finalul anului 2017 Terzo Millenio, un concept al unui supercar 100% electric. Proiectul Terzo Millenio ne fusese prezentat drept rezultatul colaborarii dintre specialistii producatorului italian si institutul american MIT.

Conform primelor informatii, acest concept va inspira linia de design a unui nou model pe care italienii planuiesc sa il lanseze in acest an. Zvonurile aparute recent pe piata auto ne indica faptul ca noul model al producatorului de la Sant’Agata Bolognese, cu nume de cod LB48H, va fi prezentat chiar in aceasta toamna, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Asa cum va spuneam si in randurile anterioare, oficialii producatorului italian au publicat la sfarsitul saptamanii trecute o noua imagine teaser care ne infatiseaza modelul ce urmeaza sa fie lansat peste numai cateva zile la Frankfurt. Imaginea publicata de cei de la Lamborghini pe o celebra retea de socializare intareste ideea ca urmeaza sa facem cunostinta cu un nou vehicul care isi are baza de inspiratie in conceptul Terzo Millenio.

Daca ne uitam un pic in trecut peste declaratiile oficialilor producatorului american, vom observa ca acestia ne-au oferit si cateva detalii de ordin tehnic extrem de interesante. Mai exact, noul model ar urma sa fie echipat din punct de vedere tehnic cu un sistem de propulsie plug-in hybrid alcatuit dintr-o unitate de motorizare aspirata V12, alaturi de care ar sta un propulsor electric.

Sistemul pregatit de specialistii din cadrul Lamborghini ar urma sa fie capabil sa genereze peste 800 de cai putere, ceea ce nu este deloc putin. Din pacate, reprezentantii constructorului nu ne-au oferit pana la ora actuala niciun fel de informatii cu privire la valoarea autonomiei de care va beneficia noul model!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Lamborghini

Newsletter