Hyundai Motorsport pregateste un model electric de competitii

Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna ne va aduce din partea diviziei Hyundai Motorsport un model electric de competitii care se anunta deja a fi extrem de interesant.

Hyundai Motorsport Model Electric

La mijlocul acestei saptamani, sud-coreenii au publicat o imagine teaser care anunta acest nou model care urmeaza sa fie prezentat peste numai cateva saptamani, evenimentul de la Frankfurt urmand sa se desfasoare in a doua parte a lunii septembrie.

Trebuie sa recunoastem ca este o surpriza interesanta pregatita de cei de la Hyundai pentru fanii motorsport, fiind de altfel si prima incercare de acest gen a producatorului sud-coreean.

Din pacate, pana la aceasta ora nu avem foarte multe informatii despre aceasta surpriza pe care ne-au pregatit-o cei de la Hyundai, insa haideti sa aflam impreuna ceea ce stim pana acum.

Oficialii diviziei Hyundai Motorsport au publicat o singura imagine teaser cu viitorul model electric, insa in perioada urmatoare urmeaza sa fie lansate pe retelele de socializare mai multe clipuri care ne vor dezvalui mai multe detalii despre surprizele pe care ni le-au pregatit specialistii din cadrul diviziei Hyundai Motorsport.

Asa cum stim deja la acest moment, noul model despre care vorbim in aceste randuri a fost proiectat si gandit in totalitate de divizia Motorsport a producatorului asiatic din Alzenau, Germania.

Andrea Adamo, directorul echipei Hyundai Motorsport din Alzenau, s-a declarat extrem de entuziasmat cu privire la prezentarea acestui prim model electric de competitii, declarand presei ca “incepe o noua era pentru Hyundai Motorsport”.

Din spusele lui Adamo, aflam ca “in ultimele luni, echipa din Alzenau a muncit din greu pentru dezvoltarea acestui vehicul electric”, urmand ca in scurt timp sa fie prezentat si in fata publicului. Andrea Adamo mai adauga ca acest proiect “reprezinta o mutare naturala si, in acelasi timp, respecta noile tendinte de pe piata auto actuala”.

Trebuie sa recunoastem, pana la acest moment, cei din cadrul diviziei Hyundai Motorsport au reusit sa vina in fata publicului interesat de acest domeniu cu programe extrem de interesante, atat in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, cat si in cadrul competitiilor de circuit.

Spre exemplu, divizia Hyundai Motorsport ofera clientilor interesati modele precum i20 R5, i30 N TCR sau Velostar N TCR. Ultimele doua modele mentionate au fost proiectate si gandite in mod special pentru a face fata in cadrul curselor desfasurate pe circuit. Asadar, avem toate motivele pentru a astepta cu interes acest nou proiect al celor de la Hyundai Motorsport.

Videoclipul zilei
Sursa: Hyundai

Newsletter

Whatsapp