Hyundai publica un nou teaser pentru conceptul Hyundai 45

Cu numai cateva zile inainte de lansarea oficiala de la Frankfurt, Hyundai a publicat la mijlocul acestei saptamani un nou teaser pentru conceptul 45!

Hyundai 45 Concept

Oficialii Hyundai au anuntat in a doua parte a lunii august ca vor prezenta un nou concept in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.

Mai exact, era vorba despre Hyundai 45, un concept dezvoltat ca omagiu pentru Pony, primul model de serie dezvoltat vreodata de constructorul asiatic. Hyundai Pony a fost lansat pe piata in urma cu aproape 45 de ani, in anul 1975! Asadar, vorbim despre un moment special pentru producatorul sud-coreean, care trebuie aniversat asa cum se cuvine!

Daca va reamintiti, la finalul lunii august, cei de la Hyundai au publicat un teaser care ne infatisa partea din spate a conceptului despre care vorbim acum. Acum, cu numai cateva zile inainte de lansarea oficiala care este programata a se desfasura in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, cei de la Hyundai vor sa ne atraga atentia din nou.

De data aceasta cu un teaser care ne lasa sa observam cateva dintre detaliile din partea laterala a conceptului! Totusi, imaginea este realizata tot din spate, insa putem observa si partea laterala stanga a conceptului!

Tot de la cei de la Hyundai mai aflam si ca acest concept reprezinta un indiciu cu privire la linia de design pe care o vor adopta viitoarele modele electrice din gama producatorului! Pentru inceput, stim ca Hyundai 45 are o linie de design care are la baza filosofia Sensuous Sportiness.

Conform primelor informatii pe care le avem de la reprezentantii constructorului sud-coreean, Hyundai si-a dorit de aceasta data sa puna accentul in special pe tehnologiile integrate si pe aplicatiile practice ale acestora in viata de zi cu zi! Mai multe detalii in acest sens vom afla in perioada urmatoare, lansarea oficiala a conceptului urmand sa se faca la mijlocul saptamanii viitoare!

Editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt se anunta a fi extrem de interesanta pentru cei de la Hyundai, sud-coreenii pregatindu-ne mai multe surprize.

Astfel, constructorul asiatic va prezenta aici si primul sau model electric pentru competitii, despre care pana acum nu stim aproape nimic! De asemenea, tot in germania vom face cunostinta saptamana viitoare si cu noua generatie i10, care a fost deja prezentata in urma cu cateva zile! Asadar, ramanem cu ochii pe cei de la Hyundai si in zilele urmatoare si va tinem la curent!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Hyundai

Newsletter