Gama Ford Mondeo se extinde! Intra in scena... Vignale!

Ford Europa va introduce o noua gama ce va include modele de talie mai mare, cu dotari mai multe. Aceasta se va numi Vignale si va fi lansata anul acesta, la Salonul Auto de la Frankfurt, prin intermediul unui concept derivat din cea mai recenta generatie de Mondeo.

Prin Gama Vignale, se doreste atragerea clientilor mai bogati care sunt, mai degraba, interesati de pastrarea stilului de viata, decat de pretul scazut pe care il poate avea o masina. Demersul mai intentioneaza sa indeparteze si sa contracareze interesul crescut pe care clientii il au pentru marcile germane de lux precum Audi, BMW si Mercedes-Benz.

Conform lui Roelant De Waard, directorul de vanzari si marketing al Ford Europa, asteptarile sunt ca jumatate dintre clientii doritori de Vignale sa fie cei care detin deja o masina Ford, dar isi doresc un model superior, iar cealalta jumatate sa fie clientii care detin deja un model de lux.

Modelele din gama Vignale, al carei nume suna ca cel al unei marci italiene de lux, au un pret de la 10 pana la 15 la suta mai mare decat cel mai scump model Ford. Gaetano Thorel, sef de marketing la Ford Europa, a anuntat ca pretul pentru versiunea Vignale a Mondeo va depasi cu trei-patru mii de euro pretul lui Titanium, aflat in topul liniei, insa nu il va depasi pe cel al unui Audi A4, versiunea standard.

Thorel a mai spus ca producatorul se asteapta ca gama Vignale sa reprezinte 10% din vanzarile de pe piata europeana.” Vignale reprezinta cea mai inalta expresie a marcii Ford, atat din punct de vedere al produsului, cat si din perspectiva experientei cumparatorului”, a spus Stephen Odell, presedinte al Ford pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

“Ford Mondeo Vignale are dotari pe care clientii nostri le doresc in ceea ce priveste stilul, calitatea, tehnologia avansata si caracterul exclusivist”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter