Daca ti-e teama de camatari, ia-ti BMW X5 Security Plus!

BMW va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul blindat al celei de-a treia generatie de X5, numit Security Plus.

Marca bavareza spune ca este singura masina din clasa sa care intruneste toate criteriile VR6 de siguranta si protectie fata de crima organizata, rapire si asalt violent.

A fost conceput cu preponderenta pentru clientii din Rusia, Africa si America de Sud, unde genul acesta de protectie este foarte importanta.

Aratand identic cu modelul obisnuit, varianta Security Plus are cabina blindata, facuta din otel extrem de rezistent si din panouri care ofera protectie pentru patru oameni impotriva atacurilor cu AK–47. Geamurile sunt si ele speciale si rezista mai multor tipuri de arme.

Motorul TwinPower Turbo V8 are 450 de cai putere, care trimite puterea la transimia xDrive 4×4. BMW a spus ca sasiul, sistemul de franare si cel electronic ale modelului au fost imbunatatite pentru a face fata surplusului de greutate al masinii. Compania a construit si modelul X4, cu protectie VR4, care ofera protectie in cazul atacurilor obisnuite de strada.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter