Cupra va prezenta un nou concept electric la Frankfurt

Cupra, brand-ul de performanta al SEAT, se pregateste intens pentru lansarea unui nou concept. Dezvaluirea acestuia este programata pentru luna septembrie.

Cupra va prezenta un nou concept electric la Frankfurt

Spaniolii de la SEAT traverseaza la ora actuala o perioada foarte buna, cifrele de vanzare stand drept dovada in acest sens. Mai mult decat atat, si Cupra, brand-ul de performanta al celor de la SEAT, se bucura de o perioada extrem de buna. Asa cum poate ca va amintiti, oficialii celor de la Cupra au anuntat inca de la mijocul acestei veri ca urmeaza sa prezinte un concept in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.

Ei bine, ibericii fac un nou pas in aceasta directie si publica o noua imagine teaser cu modelul care urmeaza sa fie prezentat peste numai cateva saptamani in Germania.

Imaginea publicata de cei de la Cupra ne infatiseaza o parte din habitaclul noului concept. Spre exemplu, la o prima privire asupra acestei fotografii ne putem da seama ca volanul iese in evidenta prin intermediul a doua butoane pentru pornirea motorului si pentru selectarea modului de condus.

De asemenea, mai putem observa si un instrumentar de bord complet digital, care afiseaza cele mai importante informatii de care ar putea sa aiba nevoie un sofer in timp ce conduce masina. Imaginea publicata este insotita de un comunicat de presa prin care spaniolii transmit ca “interiorul are culori contrastante si o abordare dinamica pentru tehnologie cu scopul de a oferi o cabina usoara si de inalta performanta”.

Daca ne uitam in trecut, ne putem aduce aminte ca oficialii spanioli au transmis ca noul concept urmeaza sa imbine elemente specifice unui model sportiv coupe cu ale unui model de tip SUV.

Mai stim deja ca ibericii ne-au prezentat in urma cu ceva timp un clip video prin care puteam observa infatisarea exterioara si semnatura farurilor noului model. Totodata, cei de la Cupra au prezentat in urma cu ceva timp si o fotografie care ne arata partea din spate a conceptului, din care puteam observa cateva elemente specifice unui model de tip SUV coupe.

Conform informatiilor pe care le stim pana la acest moment, conceptul care urmeaza sa fie prezentat peste numai cateva saptamani va sta la baza viitoarelor modele electrice lansate de cei de la Cupra. Prezentarea oficiala a conceptului este programata pentru data de 2 septembrie, in timp ce debutul in fata publicului se va face in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter