Conceptul Opel Monza va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt

Se pare ca Salonul Auto de la Frankfurt va fi o scena unde toti producatorii auto vor prezenta masinile cu care se mandresc cel mai mult: de data aceasta vorbim de conceptul Monza de la Opel.

„Conceptul Monza ilustreaza Opel-ul viitorului”, a declarat Karl-Thomas Neumann, directorul Opel. Altfel spus, liniile pe care le vom vedea la Monza vor fi prezente la urmatoarele modele Opel. Asadar, fata este complet schimbata, avand o grila largita si o bara cromata care poarta sigla Opel. Regasim motivul „bumerangului” si al „aripii”, imprumutate de la actuala generatie de modele, doar ca sunt putin modernizate.

Inaltimea sa maxima este de 1.31 metri, iar capacitatea maxima a portbagajului este de 500 de litri. Pasagerii nu se pot plange, deoarece au suficient spatiu pentru un model din segmentul mediu.

Motorul este si el „imprumutat” de la Opel Ampera si Chevrolet Volt. Vechiul motor pe benzina de 1.4 litri e inlocuit cu un motor turbo de 1.0 litru, care poate fi adaptat pentru a functiona cu gaz in loc de benzina.

Tehnologia e la ea acasa, astfel ca orice smartphone poate fi conectat la acest model, avand mai multe posibilitati: ME, destinat soferului; US, pentru pasageri, care permite schimbul real de informatii, fotografii si fisiere audio; ALL sau conectivitatea generala, despre care cei de la Opel sustin ca este „un nou tip de car-sharing”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter