Brabus B63S-700 6x6, dezvaluit la Frankfurt Motor Show

Noul Brabus B63S-700 6×6, care a fost dezvaluit la Frankfurt Motor Show, este versiunea exclusiva si puternica a nisei Mercedes G63 AMG 6×6.

Versiunile standard ale lui G63 AMG 6×6 au 536 CP si 561 CP, putere canalizata la toate cele sase roti prin intermediul transmisiei automate AMG Speedshift Plus 7G-Tronic. Cu toate acestea, Brabus a ajuns pana la 691 CP si 708 lb ft, odata cu adaugarea kitului de performanta  ‘B63S-700′.

Castigurile semnificative de 155 CP si 147 lb ft, au fost posibile prin instalarea unei perechi de turbosuflante noi, o unitate de control a motorului optimizata, convertoare catalitice cu debit mare, sistem de evacuare sport si scutul aditional anti-caldura pentru sistemul de admisie. Prin urmare, vehiculul cu sase roti ce cantareste 3775 de kg este capabil acum sa accelereze de la 0-100 km/h in 7.4 secunde, chiar daca viteza maxima ramane neschimbata la 159 km/h.

Limitarea vitezei este impusa de un sistem electric instalat sa protejeze cele sase pneuri off-road de 37 de inch. Modelul B63S-700 6×6 este prevazut cu o valva speciala in sistemul de evacuare ce permite comutarea intre doua moduri, sport si “mersul acasa”. Sunetul produs de sistemul de evacuare poate fi diminuat sau chiar redus considerabil.

Pentru a imbunatati natura impunatoare si practica a modelului, Brabus i-a implementat acestuia un spoiler frontal, o grila speciala cu logo-ul Brabus integrat, faruri negre cu xenon si alte componente din fibra de carbon si finisari de calitate.

Upgrade-urile continua si la interior cu o combinatie de piele si Alcantara cusute cu indemanare. Atat plafonul, cat si podeaua habitaclului, sunt imbracate in piele, in incercarea de a livra satisfactie de top.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter