Bentley Continental GT V8 S si GTC V8 S, prezente la Frankfurt

Bentley a dat publicitatii specificatiile pentru noile Continental GT V8 S si GTC V8 S, inaintea lansarii oficiale de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Dupa cum era de asteptat, ambele modele au o motorizare de 4.0 litri, V8, de 521 de cai putere si cu un cuplu de 680 Nm. Versiunea 2014 Continental GT V8 S atinge suta de kilometri in 4.5 secunde si are o viteza maxima de 309 km/h, in timp ce GTC V8 S atinge aceeasi viteza in 4.7 secunde si are o viteza maxima de 308 km/h.

In pofida cresterii puterii, GTC V8 coupe poate sa parcurga mai mult de 800 de kilometri cu un singur plin imbinand consumul redus de carburant, de 10.6 litri la suta de kilometri cu emisiile reduse de CO2, de 246g/km. Cifrele similare pentru varianta decapotabila sunt de 10.9 l/100 km si emisii CO2 de 254g/km.

Suspensiile au fost coborate cu 10 mm, iar arcurile au fost regandite si ele. De altfel, din acest punct de vedere, modelul sta mult mai bine in viraje fata de GT V8 standard. Si la capitolul design gasim noutati, acesta fiind imbunatatit cu o grila deosebita, praguri si un difuzor de aer destul de subtil si elegant.

Continental GT V8 S are tevile de esapament in forma cifrei 8, o “aluzie” la puternicul motor V8. Jantele de 20 de inch sunt unice pentru modelele S, iar la capitolul culori, pe langa cele 17 standard, pot fi comandate alte doua, Kingfisher Blue si Monaco Yellow. La interior, gasim plachete cu insemnele V8 S.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter