Audi Sport Quattro Concept, gata sa impresioneze

Inainte de a participa direct la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA), Audi a dat publicitatii detaliile tehnice despre noul Sport Quattro Concept. El celebreaza cea de-a 30 ea aniversare a consacratului Sport Quattro, lansat in 1983, la IAA.

Modelul, care isi va face debutul mondial saptamana viitoare la Salonul Auto de la Frankfurt are un ampatament de 2.784 milimetri, o lungime de 4.602 milimetri, o latime de 1.964 milimetri si o inaltime de doar 1.386 milimetri.

Conceptul are stalpii C unghiulari, faruri duble dreptunghiulare cu tehnologie LED (folosite pentru prima data pe noul Audi A8 Facelift) si o noua grila hexagonala, unicadru.

Spatele masinii e dotat tot cu faruri dreptunghiulare si un spoiler care se extinde pe spate la viteza mai mare. Interiorul este dedicat soferului pentru ca volanul, instrumentele de bord si display-ul se afla toate in raza vizuala a acestuia si sunt orientate catre el.

Scaunele sunt si ele de curse. Mai departe, interiorul a fost dotat cu sistemul Audi MMI (Audi Multi Media Interface) care usureaza accesul la informatii si date media.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter