Audi Nanuk quattro, un concept uimitor!

Audi a lansat la Frankfurt impunatorul concept Nanuk quattro crossover. Producatorul din Ingolstadt a surprins prin dezvaluirea conceptului care poate fi considerat drept raspunsul Germaniei la Italidesgn Giugiaro Parcour.

Jantele sunt imense si, cu un diametru de 22 de inch, sunt sustinute de pneuri fata de 235/50 si de 295/45 pe spate, cu un sistem de franare ceramic. Nanuk quattro are o suspensie pe aer, cu amortizoare controlate electronic, ceea ce permite soferului sa ajusteze manual garda la sol, de la normal, la joasa (30mm) si inalta (40mm).

Analizand conditiile de drum prin sistemul de navigatie inclus si calculand viteza cu care circula masina, sistemul ajusteaza si singur garda la sol. Conceptul are o lungime de 4541 mm, o latime de 1990, inaltimea este de 1337 mm, iar ampatamentul are 2710 mm.

Caroseria este facuta din aluminiu, cu componente din fibra polimer de carbon. O alta trasatura importanta este directia integrala care, la viteze mici, permite rotirea rotilor din spate cu 9 grade, in directie opusa celor din fata, in timp ce, la viteze mari, toate rotile sunt in aceeasi directie.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter