Frankfurt 2019: Volkswagen a lansat oficial noul ID.3

Noul Volkswagen ID.3 a fost prezentat oficial in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, dovedind inca o data ca este un model extrem de interesant, care se anunta un competitor serios pentru celelalte modele din segment.

2020 Volkswagen ID.3

Asa cum stiam deja inca din urma cu ceva timp, noul Volkswagen ID.3 este construit avand la baza platforma MEB, unitatea de motorizare electrica cu care este echipat fiind amplasata pe puntea spate.

De asemenea, germanii au ales sa pozitioneze bateria sub podea, aceasta decizie avand rolul de a crea un spatiu ceva mai generos la interior. In aceste conditii, putem spune ca soferul si pasagerii se vor putea bucura de un nivel de confort ceva mai ridicat.

Din punct de vedere al dimensiunilor, noul Volkswagen ID. 3 se poate lauda cu o lungime de 4.261 de mm, cu o latime de 1.809 mm si cu o inaltime de 1.552 de mm, in timp ce ampatamentul sau este de 2.765 de mm. Daca tot suntem la acest capitol, mai trebuie sa spunem si ca VW ID.3 beneficiaza de un portbagaj cu un volum de depozitare al bagajelor de 385 de litri.

Mergand mai departe catre partea tehnica, trebuie sa stiti ca noul Volkswagen ID.3 poate fi echipat cu o unitate de motorizare pe care germanii ne-o ofera in doua versiuni. Astfel, in functie de ceea ce va doriti, puteti opta pentru o versiune care promite o putere de 150 de cai sau pentru versiunea de top, care va va oferi nu mai putin de 204 cai putere sub capota.

Cei interesati vor putea opta si pentru nivelul de autonomie cel mai convenabil pentru cerintelor lor, constructorul german punand la dispozitia clientilor nu mai putin de trei optiuni.

Astfel, VW ID.3 poate fi echipat cu o baterie de 45 kWh, care ofera o autonomie de 330 de kilometri sau cu o baterie de 58 kWh, care ofera o autonomie de 420 de kilometri. In cele din urma, cei mai pretentiosi vor putea alege o baterie de 77 kWh, care aduce cu sine o autonomie de 550 de kilometri.

Asa cum va spuneam si la inceputul lunii septembrie, toate cele 30.000 de unitati ale versiunii speciale Volkswagen ID.3 1st Edition au fost deja comandate. Astfel, este de la sine inteles ca interesul pentru noul VW ID.3 este destul de mare la acest moment!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Volkswagen

Newsletter