Frankfurt 2019: Mai mult stil pentru noul Skoda Kamiq Monte Carlo

Skoda repeta reteta de pe Scala cu noul Skoda Kamiq Monte Carlo!

2020 Skoda Kamiq Monte Carlo

Poate ca nu e chiar masina perfecta pentru un oras ca Monte Carlo, dar trebuie sa recunoastem ca arata ceva mai bine decat un model Kamiq standard. Ei bine, imediat dupa prezentarea versiunii Scala Monte Carlo, Skoda ne ofera o varianta asemanatoare si pentru micutul crossover Kamiq.

La multe luni dupa debutul lui Yeti Monte Carlo, inlocuitorul sau direct reuseste sa combine o lista generoasa de echipamente standard cu cateva modificari cosmetice la interior, rezultatul dorit de producator fiind acela de a crea o versiune de top a modelului.

In primul rand, noul Kamiq Monte Carlo este echipat cu faruri LED si o banda neagra lucioasa in jurul grilei frontale. Cu aceeasi nuanta ne intalnim si pe bara si pe capacele oglinzilor laterale, in timp ce barele de pe acoperis sau camasile laterale au trecut prin acelasi tratament. Mai mult, literele "SKODA" de pe spate sunt, pe aceasta versiune, tot negre, la fel ca si numele modelului.

Imbunatatirile exterioare sunt completate de stopurile LED, de acoperisul panoramic, geamurile fumurii de pe spate, difuzorul negru de pe aceasi parte sau de siglele speciale. Mai mult, noul Skoda Kamiq Monte Carlo va fi echipat standard cu un set de jante unice de aliaj de 17 inch, dar cei interesati pot opta si pentru unul de 18 inch.

In cabina, aceasta versiune subcompact crossover este echipata cu o pereche scaune sport ajustabile pe inaltime, cu tetiere incorporate si cu un design al tapiteriei rezervat exclusiv modelelor Monte Carlo. Cusaturile de culoare rosie creaza un contrast interesant intr-o cabina predominant neagra, aceasta putand fi gasita si pe pielea perforata de pe volan sau pe cea de pe frana de mana clasica sau de pe schimbatorul de viteze.

Mai mult, ca si pe versiunea Scala Monte Carlo, aceasta noua varianta Kamiq este echipata cu lumini ambientale rosii si finisaje interioare care o diferentiaza de modelele mai slab echipate. Pedalele au fost imbracate in aluminiu, dar din pachet mai face parte si plafonul negru sau gurile cromate ale sistemului de aer conditionat. Imaginea este completata de literele negre "KAMIQ" de pe praguri si de noile covorase din cabina.

Dupa aparitia de saptamana viitoare de la Frankfurt Motor Show, noul Skoda Kamiq Monte Carlo va fi scos oficial la vanzare in ultimul trimestru al acestui an, producatorul promitand ca va fi valabil cu toate variantele de motorizare.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Skoda

Newsletter