Porsche 911 a primit doua versiuni noi: Carrera 4 si Carrera 4 Cabrio

Porsche 911 a primit doua versiuni noi: Carrera 4 si Carrera 4 Cabrio

Porsche a publicat primele fotografii si informatii cu privire la noile versiuni 911 Carrera 4 si 911 Carrera 4 Cabrio, ambele putand fi admirate in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.

Porsche 911 a ajuns in prezent la cea de-a opta generatie, aceasta primind acum o versiune noua, si anume Carrera 4. Este important de mentionat ca aceasta versiune va putea fi comandata de cei interesati si pe 911 Cabrio!

Din punct de vedere tehnic, versiunea 911 Carrera 4 este echipata cu o unitate de motorizare cu capacitate de 3.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 385 de cai putere si un cuplu maxim de 450 Nm. Avem, asadar, un plus de 15 cai putere in comparatie cu generatia anterioara!

Modelele Porsche 911 Carrera 4 vor beneficia, de asemenea, si de aportul unui sistem de tractiune integrala, in timp ce transmisia va fi realizata prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte. In aceste conditii, 911 Carrera 4 se poate lauda cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h care poate fi realizata in nu mai putin de 4.2 secunde!

In schimb, cei care vor apela la pachetul suplimentar Sport Chrono vor putea beneficia de acelasi sprint de pana la 100 km/h posibil doar in 4 secunde! De asemenea, trebuie sa mai spunem ca viteza maxima anuntata de cei de la Porsche este de 291 km/h.

Mergem mai departe si ne uitam si asupra cifrelor de performanta reusite de versiunea Porsche 911 Carrera 4 Cabrio, care poate accelera de la 0 la 100 km/h intr-un timp de 4.4 secunde.

Bineinteles, cei care vor apela la pachetul suplimentar Sport Chrono vor putea beneficia de acelasi sprint de pana la 100 km/h posibil doar in 4.2 secunde. Viteza maxima pana la care veti putea ajunge la volanul acestui model Carrera 4 Cabrio este de 289 km/h.

Daca ne indreptam privirea catre interior, vom observa ca modelele 911 Carrera 4 vin echipate cu aceleasi elemente pe care le stim deja si de la versiunile S si 4S. Asadar, cele doua modele versiune Carrera 4 vor fi dotate cu un instrumentar de bord mixt si cu un ecran central cu dimensiuni de 10.9 inci.

Din pacate, pana la aceasta ora, oficialii Porsche nu au anuntat niciun fel de detalii cu privire la preturile de start cu care vor fi comercializate aceste modele!

VIDEOCLIPUL ZILEI