Brabus va fi prezent la Frankfurt Motor Show cu noua versiune Mercedes-AMG A 35

Brabus va fi prezent la Frankfurt Motor Show cu noua versiune Mercedes-AMG A 35

Mai bun, mai puternic, mai impunator: noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC by Brabus!

Editia de anul acesta Frankfurt Motor Show va avea printre invitati, fara urma de indoiala, o multitudine de modele hatchback rapide, printre care si o premiera mondiala, versiunea Brabus a lui Mercedes-AMG A 35 4MATIC, masina care poate fi configurata in cel putin doua tipare.

Primul lucru pe care l-a facut tunerul german a fost sa echipeze motorul turbo in patru cilindri de 2,0 litri cu un kit PowerXtra B 35, care mareste puterea cu 43 de cai si cuplul-forta cu 60 de Nm, pentru un rezultat final de 345 de cai si 460 de Nm, cu aproape 50 de cai mai mult decat un A 35 standard.

Mai mult, daca optati pentru kit-ul PowerXtra+ (versiunea B 35 S), cifrele cresc pana la 365 de cai si la un cuplu-forta de 486 Nm care, impreuna cu cutia de viteze automata in sapte trepte cu dublu-ambreiaj si sistemul de tractiune integrala, ajuta modelul sa accelereze pana la 100 de km/h in doar 4,4 secunde.

Printre imbunatatirile performante ale acestei versiuni se numara si sistemul de esapament din otel inoxidabil cu sistem integrat de management al sunetului, care poate functiona fie cu iesirile standard ale masinii, fie cu cele optionale Brabus, care sunt patru si valabile in finisaje inoxidabile sau de carbon.

Din punct de vedere vizual, masina se remarca prin spoilerul frontal din doua piese, gurile de aer laterale (si elementele sale) si noua aripa de pe partea din spate, care inlocuieste spoilerul standard.

In felul acesta, conform specialistilor de la Brabus, toate componentele care echipeaza noua versiune a masinii ajuta la „un echilibru aerodinamic optim si la o imagine senzationala din spate a modelului”.

Nu avem cum sa uitam de jantele de aliaj negre Brabus Monoblock T, care masoara 8.5J x 19 inch (atat pe fata cat si pe spate) si sunt „incaltate” in pneuri Pirelli P Zero 235/35 ZR 19.

Cat despre interior, acesta poate fi personalizat complet in functie preferintele fiecarui client, atat la capitolul culoare cat si la designul tapiteriei.

Editia din 2019 a Frankfurt Motor Show isi va deschide oficial portile pe 12 septembrie.

VIDEOCLIPUL ZILEI